- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Tomix24 #10889 üzenetére
Persze hogy elfogadom THX!
De, nekem adottak a következő alkatrészek, amiket szeretnék behasználni (az egyik gépet beáldozom HTPC-nek valójában ezt akarom a jövőben átalakítani) egy AMD Athlon X2 5050e processzor (45W) és 2x1G 800Mhz DDr2-es memória.
Milyen alaplapot, tápot ajánlasz vagy ajánltok? Eddig ezzel szemezgettem [link] amiért szimpatikus az egyrészt az RCA kimenet így a sztereó erősítőmbe egyszerűbb csatlakoztatni és a minősége is jobb. Ez azért lényeges mert sokat hallgatok zenét.
És persze az is tetszetős hogy van távirányítója.
De ha van olyan lap ami árban kedvezőbb és hasonló felszereltségű természetesen inkább választanám azt. -
Giot
addikt
válasz
Tomix24 #10886 üzenetére
Már miért ne fognék bele?
Mit gondolsz a mostani gépemre nem kellett win7-et telepíteni, vagy codec csomagot telepíteni hogy lejátssza normálisan a BD50-et vagy BD25-öt? Szerinted a gépemen nem szoktam filmet nézni? (Meg szerinted ki pakolta össze a gépem a szomszéd "Pistike"??)
Nekem most pont az a lényeg hogy legyen egy olyan gép is ami csendes, legyen nagy tárhely, és fogyasszon keveset. Erre tökéletesen alkalmas a HTPC.
Amúgy köszi hogy rávilágítottál a lényegi különbségre a HTPC vs Média Player témában.
Ez ügyben nem igazán vagyok otthon.Tehát milyen alaplapot és tápot ajánltok? Eddig ezzel szemezgetek: [link] vagy van olcsóbb alternatíva? Ami hasonló igényeknek megfelel?
-
Giot
addikt
Sziasztok!
HTPC vagy média lejátszó építésén gondolkodom. (Mi a különbség?)
Ami adott egy AMD Athlon X2 5050e processzor (45W) és 2x1G memória. Milyen alaplapot, tápot ajánltok? Eddig ezzel szemezgettem [link] bár nem olcsó és én szeretnék külön VGA-t a gépbe így az integrált felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest