-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spagyi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre, tanácsra lenne szükségem.
Van egy HTPC-m, ami HDMI kábellel csatlakozik egy pioneer vsx-923 as av receiverhez.
Az a probléma, hogy ha az erősítőt kikapcsolom majd vissza, vaynpedig átkapcsolom más forrásra akkor eltűnik a hang a pc-ről és csak akkor hajlandó ujra működni ha újratelepítem a drivert.
Nem nagy móka minden alkalommal eljátszani.
Mire tippeltek, mi lehet a hiba oka?
Az alaplap egy GA-H87M-D3H (rev. 1.x)
Köszi előre is a válaszokat! -
Spagyi
tag
Sziasztok!
3D filmekhez milyen procit ajánlatok HTPC-be? -
Spagyi
tag
Sziasztok!
Milyen CPU-t érdemes mostanában venni HTPC-be 3D film nézéshez? -
Spagyi
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne
AMD A6-5400K 3.60GHz FM2 elvisz bd50 3d filmeket hibátlanul? Ha nem mit ajánlanátok helyette?
Köszi! -
Spagyi
tag
Sziasztok!
Összeállítottam egy HTPC konfigot és kíváncsi lennék a véleményetekre. Mennyire jó ez így, érdemes lenne-e változtatni valamit, mennyire energiatakarékos a dolog, és hogy az egész jól van-e így?
Szóval a konfig:Alaplap: ASROCK FM2A85X-ITX
CPU: AMD A6-5400K 3.60GHz FM2 BOX
SSD: OCZ AGT3-25SAT3-120G Agility 3 120GB SATA III 2.5 inch SSD
Ház: SilverStone SST-GD06B(Black)
Memória: KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT
Táp: ANTEC EA-380D Green
+HDD: WD 2TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 X2
CPU hűtő: SCYTHE Shuriken Rev. B
TV: Samsung UE55ES8000S Slim LED Smart TV
Hangkártya: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion SeriesAz SSD, hangkártya és a TV adott. Nem tudom hogy érdemes e beletenni az SSDt és a hangkártyát vagy elég egy "sima" vincseszter és az alaplapi hang? Az oprendszerben még nem vagyok biztos, viszont az XBMC tuti. Elsősorban minőségi filmezésre, 3D filmekre lenne a gép + torrent és egy kicsi NAS.
Köszi a segítséget előre is!
-
Spagyi
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi
Mennyre kivitelezhető szerintetek egy HTPC megépítése (3d filmeket is vigyen hibátlanul) amit NAS-ként is szeretnék használni? Nem fogyasztana sokat ha állandóan menne, illetve nem lenne túl nagy az egész gépezet? -
Spagyi
tag
válasz
Pista0001 #19339 üzenetére
Tehát ha jól értem sok is? Szerencsére nem zajos a gépezet, tulajdonképpen nem lehet hallani egyáltalán a ventiket. Egy hiperbrutálisextranagy borda van a procin, és alacsony hőmérsékleten tartja minimális ventillátor fordulatszám mellett.
Milyen kábellel érdemes összekötni a videokártyát a tv vel? Jelenleg (még a régi tv) DVI ---> HDMI-n megy, de van még ezen kívül két másik csatlakozási lehetőség is a kártyán. Meg nem mondom mi a nevük pontosan :S
-
Spagyi
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a konfig megfelelő-e házimozizáshoz, illetve mit lehetne rajta variálni? HD, és 3d filmeket szeretnék nézegetni minél jobb minőségben.
Szóval a konfig egy felső kategóriás 3d TV-hez csatlakoztatva ez lenne:Alaplap: ASUS P5Q-PRO
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550
Grafikus kártya: Zotac NVIDIA GeForce GTS 450, 1Gb GDDR5
Memória: OCZ DDR2 PC2-6400 (400 MHz) 4x1Gb
Hangkártya: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion SeriesAzt hiszem ezek azok a paraméterek amik számíthatnak.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- LG NanoCell 50NANO759PR
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest