- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FishAir
senior tag
válasz
Spagyi #24941 üzenetére
Én úgy tudom az a6-6400 a legalja, ami még viszi, mármint a benne lévő GPU-val. Nekem az van, de még nem próbáltam.
Most azzal küzdök, hogy ne csíkozódjon a post képernyő, de az lett a vége, hogy biosban kikapcsoltam ne is adjon jelet a kártya, amíg a driver nincs betöltve. Így viszont nem tudok majd dual boot-ot (openelec - win) csinálni szerintem. A vége valami Win lesz, valószínű 8.1, egy kis uefi-s asrock-os ultra fastboot-al spékelve. Mert 3D (az meg sajnos muszáj
) csak win alatt játszik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Spagyi #23347 üzenetére
Brutál nagy házat néztél ki. ITX-hez lehet megérné kisebbet nézned.
Vagy mindenképpen a TV alatti média állványra akarod tenni a gépet?Valamint a tápot sem tudom mennyire csendes darab. Volt nekem is BTX-es gépem HTPC-nek, de nem bírtam sokáig a hűtőventilátorok hangját (táp, cpu, ház).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest