- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz kiss_gee #4220 üzenetére
Szia!
Erősen valószínű, hogy nem fér bele. Ha megnézed a méreteket, 150mm magas a Ninja, 170mm magas a ház, így 20mm maradna alatta. Oda be kellene férnie az alaplap távtartóinak és a procinak, sőt gyanítom magának a ház lábainak is, nem számolva azt a pár mm-t ami még pluszban adódik (alaplap vastagsága, ház oldallapjainak vastagsága).
Biztosan csak azt tudom, hogy a LanBox/LanBox Lite/LanBox HT házakba nem fér bele a Mini Ninja, pedig ott 29mm maradna pluszba ugyanilyen elgondolással. (Tekintve, hogy ezeket is ugyanaz a két gyártó készíti, valószínűleg ugyanazon az elven méregetik minden terméküket.)
Remélem segítettem valamennyit.
~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
band1103
őstag
válasz kiss_gee #5456 üzenetére
Az információ téves. A 8200-es hátrányban van hw-es HD lejátszásban (DXVA) egy 9400-es lenne versenytársa a 780G-nek, továbbá a legújabb DX-nek és drivereknek köszönhetően már nem számít a Level szintje egyik fenti IGP-nél sem, lehet akár 4.1 vagy 5.1.
De ez csak akkor szempont ha annyira fontos a DXVA mert sajna nem minden filmnél tud működni. Ha a film DPB size mértéke a felbontáshoz képest magasabb a kelleténél akkor már nincs DXVA. Ez a filmek 18%-ra igaz.
Ezért javasolnak olyan HTPC konfigot ahol már a CPU is lazán elbír bármilyen filmmel. Ilyenek pl.: AMD: 5050e Intel: E5200. És akkor már mindegy milyen IGP van a lapon."A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
canniball
nagyúr
válasz kiss_gee #23880 üzenetére
Direkt mondtam a Brazost, azt tuti elbírja. Hogy ezen milyen játékok futnak el azt nem tudom, kérdezz rá az AMD Brazos topikban.
Ha ennél erősebbet szeretnél akkor tudni kéne mit bír a táp (leginkább a 12V-os ágon).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz kiss_gee #23882 üzenetére
Nem ez sajna nem segít, ilyen ágankénti bontást kéne tudni. Jobb esetben megadja a gyártó, rosszabb esetben lehet máshol keresgélni...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Celtis
veterán
válasz kiss_gee #23888 üzenetére
Ahhoz PicoPSU kell és egy erős 12V-os táp. Utóbbira a legjobb a LED világításokhoz árult passzív kapcsoló üzemű tápok.
Viszont a házadba én raknék egy Brazost. Kiváló HTPC. Openelec rá és hasít.
Most raktam össze egy ismerősnek. Pendriveról fut. 30mp boot. Na jó játszani valószínűleg gyenge, de szerintem a HTPC és játékgép nagyon távoli dolgok. -
sysrq
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest