- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
bobojszan #47875 üzenetére
Nem kell semmi. Ahogy Te is írtad, az MPC-HC önmagában mindent lejátszik, ráadásul ingyenes is, szóval minden más teljesen felesleges és sok helyet is foglal, főleg a PDVD
Hát igen, már valami elindult, de érdemes ezt az oldalt nézni, mert még jó pár film van, amit nem 4K-ban készítenek el és mégis kiadják őket UHD Blu-ray-en.
-
PuMbA
titán
válasz
bobojszan #47862 üzenetére
MPC-HC mindent visz a BD menükön kívül, ez az ajánlott. Tökéletes, hiszen nem a menüt kell nézned, hanem a filmet
A K-Lite kodek packot gyorsan vedd le, mert eléggé belenyúl a Windows kodek beállításaiba és nem ajánlatos, hogy fent legyen. Mindenesetre ezzel a sok szoftverrel sikerült összekutyulni a gépeden egy pár dolgot, az tuti. 4K-nak egyáltalán nem kell SSD, egy mai modern vinyó tökéletesen elég, mert 200MB/s-mal tud olvasni a lemezről.
A 4K-ért meg nem kell aggódnod, mert ezeken a demókon kívül 5db 4K film van, szóval még nem most fogsz 4K filmeket nézni halomra.
-
cinemazealot
addikt
válasz
bobojszan #47862 üzenetére
Én egy i3-6100-zal Full HD (HDMI csatolt) monitoron próbáltam ki az Általad belinkelt IMAX intrót, és ugyan itt-ott megakad (persze, mert az iGP próbálja dekódolni), de cseppet sem érzem úgy, hogy szétesne (Ubuntu 16.04.2 + Kodi 15.2). Ráadásul a videó bitrátája mindössze ~80 Mbps, ami még egy 100/100-as hálózaton is rendben át kéne csorogjon, nemhogy közvetlenül HDD-ről. Az SSD itt szerintem sem tényező. Valami driver hiba lesz, mert szerintem a videokártyád nem veszi át a dekódolási feladatot a CPU-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged