- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
senerit #3383 üzenetére
Mediaportal-t használok. Jelenleg egy kis segédprogram segítségével egy gamepaddel irányítom a szoftvert+ analóg stickel az egeret, ugyanis semmilyen távirányítóm még nincs. Szívem szerint imon inside-ot vennék, de nincs kedvem külföldről rendelni, Ti pedig már nem áruljátok, ha jól láttam. VFD nem fér be a HTPCmbe.
Igen biztos jó szoft az iMedian, de amíg nem ismerem nem alkotok véleményt. A mediaportal nyílt forráskóddal rendelkezik, ebből kifolyólag egy valag plugin, skin van hozzá.
Engem az érdekelne csak, hogy (szoftvertől függetlenül) rá lehet e programozni a mini táviránítójára bizonyos billentyűgobokat. Ettől függ, hogy megveszem e a minit. Ha nem tudom használni a jelenlegi szoftommal és valami miatt az iMedian nem tetszik akkor cseszhetem a távirányítót. Egyébként a másik esélyes a logitech dinovo mini.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest