- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
BLiNk3r #24918 üzenetére
Szerintem használható már most is. Nekem ennél gyöngébb hardver van a mobilomban, mégis lehet vele normálisan filmet nézni (720p .mkv-ig bezárólag legalábbis még nem volt gondom). XBMC létezik már Androidra, és működik is rendesen szerintem. Ha a távirányító is jól működik XBMC alatt, akkor szerintem jó cucc, ha némi kompromisszumra hajlandó vagy. Ja, ami kérdés, hogy az ethernet és az USB milyen belső sávszélességet tud, nyilván nem microSD-ről célszerű etetni.
-
zsigus
őstag
válasz
BLiNk3r #13282 üzenetére
Böngésző, játékok, több hardver kezelése (főleg TV tunnereknél fontos) stb. Dedikált lejátszónak jobb az OE.
Egyébként ki kell mennie a HDMI-n is a hangnak. Nekem a TV-be megy HDMI-n és minden rendben van vele (egyedül a HD hangsávok nem mennek gyárilag, de ha visszaolvasol egy pár hsz.-t arra is van megoldás). A "Hangkimenet" beállításoknál válaszd ki a HDMI-t, majd lent a "Hanglejátszás eszközénél" keresd ki a "hdmi (ALSA)" opciót, úgy mennie kell.
-
zsigus
őstag
válasz
BLiNk3r #13279 üzenetére
Ha van két legalább 512MB-os pendrive-od akkor egyszerűen kipróbálhatod az OpenELEC-et. Egyik pendrive-ra megcsinálod a telepítőt ezen leírás szerint, a másikra pedig telepíted.
Ha nem annyira ismered a linux-okat akkor érdemes lehúzni az alaplapról a HDD-ket (majd a telepítés után visszadugni), mert máshogy írja ki az elérhető vinyókat és nehogy letörölj valami olyasmit ami kell neked. Csak a két pendrive legyen bedugva (és persze a BIOS-ban be kell állítani azt, hogy a pendrive-ról bootoljon).
Mindenkinek más tetszik, próbáld ki, aztán eldöntheted, hogy tetszik e vagy sem. (a bétával előfordulnak problémák, de alapjában véve használható az is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest