- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
...kadenciahelyes lejátszással...
Hardveres korlát és kadencia: A GTX-ről (és általánosságban nvidia karik) írtam korábban, hogy gyárilag nem feltétlenül pontosak, viszont drájverben finomhangolható, hogy közeledjen ahhoz a szinthez, ahol már nincs frame drop miatti akadás. Ezzel szemben volt már dolgom olyannal, amit (további hókuszpókuszok nélkül) nem lehetett "ultravájatszemű" usernek beállítani, kb 1-3 kockát eldobott filmenként.
A Haswell procid out of box mintaszerűen pontos, ahogy az összes AMD APU és VGA.
...menni fognak a 3D-s tartalmak...
Power DVD BD3D-re, felezettekre bármelyik lejátszó program.
...képminőségben hozni fogja azt a szintet, amit a Dune...
Akár jobb, sokkal jobb is lehet, de nyilván függ az igényeidtől, feltelepített szoftverektől és azok beállításaitól, különbségek nagysága tévédtől vagy projektorodtól. Ha csak felhánysz egy Openelecet vagy bármit Kodival, ami lehet Win 8.1 és felette, nem használod túlzott mértékben a gyári drájveres képjavítókat, kb az már ugyanaz a szint, mint a Dune, de biztos nem rosszabb. És ez csak a kezdet...
-
törölt tag
Megerősítést vársz? Ugyan nem egyforma minőséget képvisel egy kihegyezett HTPC szemben egy mindenes PC-vel mely multimédiás feladatokat is ellát - gondoljunk csak tápra, zajra, szoftverekre stb -, de még utóbbival is a Dune-ön túlmutató eszközt lehet összedobni.
...3D tartalmakkal pl. mit lehetne kezdeni...
Mondjuk lejátszhatod azokat,
felezettől érintetlenig (PowerDVD), az i5-4590 és vagy GTX750 alkalmas mindenre, amit kívánni szeretnél.
-
Oszilaci
senior tag
szerintem benne volt a válasz abba amit írtam csak olvasd el figylemesen.
nem mellesleg meg ha megvan a hardver akkor miből tart telepíteni a KODI-t és megnézni a saját szemeddel?mindenki el van szálva a popcorn,dune eszközöktől de ha kicsit beleásod magad az is egy számítógép csak a szoftver arra van megírva és optimalizáva sallang mentesen.
mivel tud többet egy túlárazott média lejátszó mint egy komoly számítógép + vga ???
ha komoly dolgokhoz kellet a vas a te állításod szerint akkor egy média lejátszás komolyabb mint amire használod?
szerintem elég sokan itt popcorn vagy egyébb média lejátszót váltottunk le.
-
Oszilaci
senior tag
ááá,szerintem kell hozá egy i7-es konfig
mit szeretnél nézni rajta,hogy kell neked az i5 ? ebben a topikban rendszeresen elhangzik a QC5000 és a Q1900 ami böven elegendő 1080p,3D és 4K tartalmakhoz.Ha egy atom hardver teszel alá azzal szerintem nem lesz jobb sem a kép ,sem a hang csak többet kölétöttél.
ha asztali gépnek rakod össze akkor egy ideig nem lesz gondod a játékok futatásával,de HTPC-nek csak média lejátszásra erős túlzás,szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged