- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
bogabi #43864 üzenetére
Nem csak a tápon hanem a kábelen is múlthat. Nekem anno Pi2 2A-s táppal színesnégyzetezett amíg egy hitvány usb kábellel használtam. Kicseréltem egy minőségibb darabra és utána nem jött többet elő a probléma.
Melorin: Nekem a mostani háttér tv egy RPi2 ami wifivel csatlakozik a nashoz. A lejátszási problémákat megoldotta a hardveres gyorsítás és a bufferelés növelése. Még nem találtam filmet ami ne ment volna, ha pedig akad le kell állítsam egy fél-egy percre ami eleget bufferel ahhoz hogy a film végéig kitartson (ez az egy kellemetlenség van most és ez csak a hálózati sebesség problémáját oldja meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest