- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin #43882 üzenetére
Gyanítom, hogy ugyanabba futottál bele, mint amibe én. Nálam van pár BD ISO és BD struktúra, amit a RPi gyakorlatilag nézhetetlen minőségben játszik le (elindul, majd kis idő után folyamatosan meg-megáll, akár fél- egy percekre is, akadozik, stb.). ezek döntő része koncert BD, de van pl. film is ilyen. Javasolták itt többen a puffer méretének növelését, amit Te is megpróbálhatsz. Ha az sem segít, akkor sajnos el kell fogadni, hogy az RPi sem mindenevő (vagy az OE vagy LE vagy OSMC, ....), van olyan formátum, amivel nem tud megbirkózni - ez van, nincs olyan játékos, ami "mindent visz".
-
válasz
MasterMark #43485 üzenetére
szerintem fizikailag értette...
-
Sziasztok!
Elkezdtem magam átrágni az összefoglalón, de olyan méretű (linkelt anyagokkal együtt), hogy kell egy kis idő neki... Jelenleg MED600 és egy RPi2 van otthon. A MED bár teljesen okés, de a RPi-n futó Kodi funkciógazdagsága megfogott - az RPi-nek meg megvannak a korlátai. Tehát elkezdtem érdeklődni a HTPC iránt. Mivel nem vagyok alkatrész guru, így a "félkész" megoldások körül kezdtem el nézelődni. Igények: kizárólag HD és FHD tartalom (MKV, BD-ISO, esetleg BD3D) és hogy csendes (lehetőleg néma) legyen. Egy ilyennel szemezek: [link] Fontos, hogy elférjen a MED helyén, ez meg kb. akkora, mint a MED. Jó választás lehet? Win7 vagy 8 vagy 10 menne rá + Kodi.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest