- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
szia
nekem i3-as integrált vga-s konfigom van.
alapból jól viszi a hd tartalmakat (720p - 1080p .mkv)
extrémebb méretű filmekkel azonban néha meggyűlik a baja.
(ez kb. 100-ból egy)ha nem raid-ba kötöd a vinyókat, akkor amelyiket nem használod ki tudod kapcsolni win alatt.
így nem hangoskodik.egyébként össze lehet hozni a hangtalan gépet, nekem is sikerült, pedig 5 venti dolgozik a gépemben.
be fogsz férni rendesen a LIan Li házikóba?
ha javasolhatom, nézzél körül a Silverstone házikóknál is, találsz néhány 5-6 vinyós fekvő házat. -
Osibaa
senior tag
Szia!
Csinos konfig.
A panel tápot ilyen konfighoz én nem ajánlom, kicsi is a teljesítménye és a 12V-os ága is gyatra szokott lenni, szerintem egy jó minőségű kis teljesítményű táppal jobban jársz (pl. 250W FSP HEN és társai). Értem én, hogy szeretnél minél csendesebb gépet, de a 4 HDD úgyis megadja majd az alaphangot, ami mellett a táp már nem lesz hallható.
Ha a TV fogja lejátszani a hangot, akkor szerintem bőven elég az integrált hangcucc minősége is, nem az lesz a "szűk keresztmetszet".
A prociba integrált VGA teljesítményéről nincs tapasztalatom, neten nézz szét szerintem mit produkál.
Fogyasztással jó táp mellett szerintem nem lesz gondod, elég rendesen vissza tudják fogni magukat az új Intel procik.Én egyébként azt javaslom, hogy szedd szét 2 gépre, ha megteheted:
- csinálj egy szervert a nappalin kívülre, ahol nem fontos plusz pénzt ölnöd az alkatrészekbe, hogy minél csendesebb legyen (pl. oda vízhűtés helyett léghűtés is jó),
- a nappaliba pedig csak egy mini-ITX kisgépet (vagy média lejátszót) tegyél be, ami hálózaton keresztül kapja a cuccot a szerverről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest