- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
A kiherélést elvileg megcsináltam, de hogyan rakom bele az XBMC-t?A billentyűzetről is egy gombbal indul az XBMC.További 4 programot be tudok programozni, de nem ez kell.
Nekem is van még régebbről egy Microsoft Remote Control, azon is próbáloztam, de nem ez a legfontosabb.A legfontosabb(B)(/B)
A Logitech távon ha kiválasztom a filmnézést utána XBMC.Eddig megy minden, de ebben a az egérjobbkatt hogy megy?Természetesen egy Imon modulon keresztül megy minden.Logitech’s instructions mention nothing about left and right mouse buttons! So on my 555 remote I assigned the Mute button as LeftClick and the Prev button as RightClick
That’s it your done!
Szóval csináltam egy Mouse Cursor-t.Activities-sel indítom elvileg az egér jobbkatt-nak működnie kell.De nem és nem
Nem értem még pontosan, hogy hogyan de ha tudsz tippet megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest