Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
Igen, a hdd-khez mindenképp tennék egy ilyen nagy ventit, ami a ház háta felé vinni a levegőt a cpu és táp felé. A 6 centiseket ne mugy akartam kiváltani hogy oda hátra teszek nagy ventit, hanem a ház felső merevítéséről lógattam volna le egy szinten nagy ventit, ami a chipset alatt kb "vga kártya helyén" lenne,és onna lökné a levegőt a táp felé...
Nem jó ötlet?osibaa: ezezl a kábellel, milyen fordulatsázmon pörögtek azután? mert itt nálam molex-ek vanna ka ventik végén, és közvetlen tápra tudtam csak dugni, gondolom maxon ,olyan 2000-2500 körül forognak most ( engem mostmár ez is eléggé idegesít, ha lefogom kicsit ,kb fele forulatszámon pörögve elviselhető hangja van) - kérdés így menynire tudná elszálíltani a meleget ( már amennyire ez a chipset meleg lesz ) a chipset felől??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Atacama Equinox AV állvány
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi