- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Én egy ilyen lapra alapozok. A 8200-esben már van dekódoló csip, a lap meg félúton felém.
Ez 15k.Szereztem használtan egy LE-s szempront méghozzá 1640-et. Ez 5k volt postával hűtővel. 45 w maximum, de nem ez a fő erőforrás.
Hozzá szereztem 1 g ramot 4k-ért szintén használtan. Most járok ~ 20k-nál. Házam odd már van, arra nem költök. Így olcsón kijövök.
-
"pentium dualcore 3,0 ghz, asus p5ld2, 2gb ram, geforce 7600gt "
Az a baj, hogy ha a processzor marad és a RAM is, akkor AGP-s kártya kell, ami meg drágább. Ráadásul szerintem a fogyasztás, hangoskodás is nagyobb lenne. A másik oldalon viszont így egyelőre csak VGA kellene, ami lényegesen olcsóbb... jó kérdés. Ha most VGA lesz csak, akkor is érdemes már elkezdeni spórolni egy új CPU-lap-RAM szettre.
Viszont így mindenképp nV kártyát javaslok, mert a nem DXVA-s cuccokat az a Pentium nem biztos, hogy elviszi a hátán.
Az "egybe" cuccok is jók, csak azok kicsit drágábbak, mint a komponensekből összerakott cucc és általában filmezés+net és kifújt. HTPC-nek nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autóhifi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő