Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VoidXs
üzenetére
Fáziskorrekciót azért lehet hallani szóval megérheti használni zenehallgatáshoz. Persze rendszere válogatja. Ez is olyan, hogy bizonyos paraméterekkel számolt filternél jót tesz, más paraméterekkel számoltnál meg nem.
Hasonló a helyzet a minimum/linear phase esetén. Bizonyos filternél előnyös az egyik, míg más paraméterekkel számoltnál meg a másik jobb. Ezért tették bele Audiolense-be a mixed phaset amivel lehet még jobban hangolni az eredményt.
Egyébként kíváncsiságból most csináltam egy filtert gyorsan Cavern-nel és le a kalappal. Támogathatna multichannel wav-et is. Sok időm most nincs próbálgatni a beállításokat, de a gyors teszt is rendkívül meglepően jó.
Én is 64 biten számoló convolvert használok, de EQ APO sajnos iszonyat rossz minőségű ASIO-s/WASAPI-s professzionális convolverhez képest. Egyszerűen az EQ APO által használt WDM mód alapból rosszabbá teszi és az algoritmus implementáció is hibás. Viszont sok más előnye van.(Audiolense is azt csinálja a 10db korrigálásnál, hogy lehúz mindent.)
Zaj nálam sem probléma. Áttértem AoIP-re (Ravenna).
-
VoidXs
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
Bocsi, rosszul értelmeztem, az a kérdés, hogy hogyan csinál két külön jelszintet egy filterben. A trükk annyi, hogy nem egy filter van, virtuális csatornában csinálja a lowpass-elt és halkított verziót, majd azt keveri rá a subra, azután szűr. Az EQ APO config soraiban látod a pontos lépéseket. Optimalizálás miatt lesz mindenféle aggregálás, de az nem változtat az elven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest