Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Az egész onnan indult hogy nyár közepén megleptem magam egy LG 65E8 OLED tvvel és az
Asrock J5005 nem birkózott meg a 4K HDR-rel. Közben meg tönkrement az asztali gépem, Így kellett egy olyan vas ami eltudja látni mindkettőnek a szerepét. Igaz így a gép nem kimondottan HTPC, de így könnyebb volt az asszonynak tálalni...
A tv után még mondtam volna neki, hogy kell még egy számítógép meg utána majd még egy......frászt kapott volna az biztos.lancerboy : A 3400G hűtőjéhez nem volt szerencsém, mert ami a gyárilag vele volt csomagolva az törött volt.... Így csak a procit kaptam meg... csökkentett áron mint outlet termék. Gyakorlatilag 3200G árában adták ide.
Cryorig M9a került a procira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A tv után még mondtam volna neki, hogy kell még egy számítógép meg utána majd még egy......frászt kapott volna az biztos.