- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Az egész onnan indult hogy nyár közepén megleptem magam egy LG 65E8 OLED tvvel és az
Asrock J5005 nem birkózott meg a 4K HDR-rel. Közben meg tönkrement az asztali gépem, Így kellett egy olyan vas ami eltudja látni mindkettőnek a szerepét. Igaz így a gép nem kimondottan HTPC, de így könnyebb volt az asszonynak tálalni...A tv után még mondtam volna neki, hogy kell még egy számítógép meg utána majd még egy......frászt kapott volna az biztos.
lancerboy : A 3400G hűtőjéhez nem volt szerencsém, mert ami a gyárilag vele volt csomagolva az törött volt.... Így csak a procit kaptam meg... csökkentett áron mint outlet termék. Gyakorlatilag 3200G árában adták ide.
Cryorig M9a került a procira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest