- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #51367 üzenetére
Új Dura' elemmel kezdett nálam. Gyengülő elemre mellesleg el kellene veszíteni a kapcsolatot akkor is, ha nincs bekapcsolva a Kodi.
Kodi vs USB hub lekapcsolás: képes ilyenre (aka.: wtf...?)? Adódna itt egy másik kérdés is, mert az eredeti konfigon lógott egy drótnélküli bill+maus kombó, azzal soha nem lépett fel még csak hasonló sem. Még mielőtt felmerülne: nem vesztek össze, mert azt leválasztva is fennállt a hiba.
Megoldási javaslatok: elsőre ellenőriztem az elemeket, ilyesmire (gyengülő elem) érzékeny műszerbe pakolva is olyan, mint ha új lenne (gyengülő elemeket könnyű lebuktatni egy multiméterrel amúgy is). Most bontott elemekkel majd fél-egy nap múlva lesz eredmény, de előre tudható a leírtakból, hogy kb mint halottnak a csók. Az eszközök letiltására én is gondoltam, már túl vagyok sajna ezeken is. Erre is áll, hogy semmit nem számít, csak az, hogy a Kodi fut, vagy sem.
Mondjuk lelkiekben már azon gondolkodok, hogy a kövi teszt Linux alapon lesz, csak rá kellene szánnom magam. Mondjuk az sem oldaná meg a problémámat, mert hiába lenne pl ott működőképes, ha egyrészt rühellem, másrészt vásárolt OS -t azért parlagon heverni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest