- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djpundro #46983 üzenetére
A NUC-ra tudsz külső BD-olvasót rakni, még kezelni is fogja tudni. A probléma ott kezdődik, amikor eredeti lemezt akarsz vele lejátszani tartalomvédelemmel. Ezt csak megfelelő programmal fogod tudni, én jelenleg csak egyről tudok: PowerDVD. A Kodi csak a védelem nélküli lemezeket fogja tudni lejátszani.
1. Ha van már Win10-ed lemezen, akkor van hozzá kódod. Win10 telepítő pendrive-ot legegyszerűbb a Microsoft MediaCreation Tool-lal a legegyszerűbb. Ezt elindítod, letölti a legfrissebb telepítőt és egy legalább 8GB-os pendrivra (formázza!) elkészíti a pendrive-ot a telepítéshez. Utána már csak adott gépet kell USB-ről bootoltatni és a többi innentől kezdve ugyan az, mintha lemezről raknád fel, csak utána nem fog annyi frissítést leszedni, emrt már ezek benne lesznek az elsőre felpakolt adagban. Amikor meg kéri a kódot, akkor beírod a meglévőt (hacsak ez nem egy OEM kulcs volt.)
2. Ezt a verziót nem ajánlom, mert ha jól tudom ebben forrasztott a RAM és az "SSD" (eMMC) is, azaz nem tudod bővíteni később. Nekem megérne annyi felárat a későbbi bővíthetőség lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Marvel Snap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával eladó
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest