- Yettel topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43244 üzenetére
a flirc nagyon durva. ott akár egy popcorn médialejátszó távját is teljes mértékben rá tudod hangolni a kodira.
tetszik.
gondolom, hogy az a belső infra vevő jó, de passzolom, nem próbáltam, csak én is abban gondolkodtam, hogy külső tuti nem lesz, mert ronda.na várj. letiltja? az nem túl jó. párhuzamosan használjuk a számítógépet böngészésre (meg mindenfélére) és kodira (monitor+tv).
van biztosan sok olyan táv, ami mókolás nélkül is jól működik a kodival, úgy tűnik, hogy ez nem az. ettől még lehet jó, adok neki esélyt, aztán ha nagyon nem sikerül kezdeni vele valamit, akkor eladom.
van a távhoz valami javítás is kodi fórumon, linkeltem is ide... hátha az is csinál valamit, csak még jobban szemügyre kell vegyem. nem tudom. majd lesz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő