Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
válasz
Yoshida
üzenetére
Igazad van, én is így gondolkodtam, de a lehetőségekhez mérten szeretnék minél több mindent a vk-ra hárítani. Ha úgy alakulna, hogy valamivel nem birkózik meg, akkor lecserélem. Pont emiatt lenne egy 4850e vagy E5200/E7200 az IGP mellett, hogy amivel az nem boldogul, azt oldja meg erőből. Viszont az már nem visszavett teljesítmény mellett fog történni, akkor meg már teker a venti, szóval ezért keresem a legmegfelelőbb IGP-t. Tudom, hogy mindentvivőtnem fogok találni, de igyekszem

band1103: Egy másik logout-os cikk alapján az újabb 48x0-ekben már UVD2.2 van, tehát lehet, hogy akkor AMD-ken is megoldott lesz (már ha igaz a következtetésed, hogy a BR2.0-hoz dekódolni kell tudni a L5.1-es filmeket is)? Na majd kiderül, egyre inkább hajlok az Intel proci+NV lap irányába. Az asztaliban úgyis AMD vk van, valamelyik csak meg fog birkózni a feladattal.
Köszi mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest