- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
radi8tor #40908 üzenetére
Tudtommal bármit, ami HD "felbontású", azaz 24 bites, és a mintavételi frekvencia legalább 96 vagy 192 kHz. A Dolby Atmos, úgy tudom, csak annyival tud többet a "hagyományos" mozi/házimozi hangzásnál, hogy hivatalosan max. 128 különböző hangcsatornát definiál (ezzel sokkal nagyobb térbeli lefedettséget képez egy 5.1, 7.1, 7.2, 9.2-es stb. hangrendszernél), de természetesen otthoni felhasználásnál ennek csak egy töredéke realizálható, és ott is csak valamilyen speckó tér-hangkódolással. A kettő tehát nem ugyanaz, de a gyakorlatban összefügghet.
Összehasonlításként a manapság mindennapos 5.1, 7.1 stb. Dolby Digital (EX), DTS stb. hangkódolások max. 48 kHz mintavételt és 16 bites felbontást alkalmaznak csatornánként (legalábbis én így tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- BestBuy topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest