- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #36142 üzenetére
A VGA RGB-vel dolgozik rész általánosítva igaz. Mivel támogat YCbCr kimenetet, a bemenet (video) is ilyen formátumban lehet, a dekódolás meg DXVA-n keresztüli általában így gondoltam az egész folyamat végigmehet(ne?) RGB konverzió nélkül - jó esetben. A közbeiktatott scalerek és egyebek meg tök egyedi gpu(vagy akár cpu) kódok, ott meg azt ír meg az ember amit akar, nem feltétlen kell RGB.
Ez volt a gondolatmenetem...A többit világos volt eddig is. Nyilván TV-függő. Én egy általános képet szerettem volna mert azt hittem van ilyen. Nyilván ha a TV-k fele jobban skáláz mint egy MadVR pl. akkor szvsz fel sem merülne a használata. Mivel aki ismeri a MadVR-t annyira igényes, hogy tuti jobb TV-je lesz ami a jobban skálázó 50%-ba tartozik.
Ha nincs egyértelmű előny akkor annyira talán meggyőző sem lehet.
Persze abban igazad van, hogy nagyon széles skálán lehetetlen ezt megmondani egyértelműen. Az elején pontatlan voltam, de azóta írtam, hogy egy "átlag" (értsd: nem, 0.5M+) TV-re értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest