- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem is Samsung van. A sajátom én is tudom, nem erről beszéltem.
Általánosságban - mivel nincs más TV-m - nem tudom megmondani 100%-os pontossággal amit te: hogy csak 60Hz-en van 4:4:4. Csak annyit, hogy régen elég nagy volt a keveredés ezekben. Pl. írod a képjavítót. Samu PC módban kapcsolja ki, de volt TV ami game módban iktatta ki ezeket.
(szerk: Mondjuk most rémlik valami, hogy jó pár hdtvtest review-ban írták, hogy valóban csak PC módban van látható 4:4:4 megjelenítés. Igazad lehet az általánosítással...)RGB és YPbPr bemenet között nincs szemmel látható különbség
Tudom, próbáltam már.A kérdésem arra vonatkozott, ha nincs 4:4:4 akkor mit kap a TV... ha a vga 4:4:4-re van állítva. Az vicces (pedig valószínű), hogy 4:4:4-et kap... majd megjeleníti pl. 4:2:2-ben... holott tudná a megjelenítést is... ahogy 60Hz-en megy is neki.
regger:
Világos amit írsz. Az is, hogy egy dolog a 4:4:4 fogadás és a megjelenítés, ezt írtam is fentebb.
A leírt folyamatból az nem tiszta, hogy miért van biztosan köztes RGB konverzió, de ezzel sincs tapasztalatom, biztos van bár szvsz nem kellene feltétlen.
Madvr beállítások: Hát ja. A felét nem ismerem már annak amit belinkeltél. Régen alig volt benne pár beállítás amikor próbálgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest