- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
A hétvégén ismét megnéztem/lejátszottam pár (legalább) másfél órás anyagot, mind FHD volt. Tehát Kodi 14 beta1, AMD A10-6800, W8.1 Pro x64...
29.97: start drop/skip:0/0; a végén: 0/0
25.0: 0/7; 0/7
23.976: 0/6; 0/6Szóval nekem úgy tűnik, Richlandon a legújabb Catalyst-tal, nincs gond, csak a 24Hz-es tartalmakkal...
(Persze ha beletekernék, akkor változna a skip és esetenként a drop is párat, sőt ha pause-t nyomok akkor is.) -
Tomacko
őstag
Régebbi XBMC is ezt csinálja? Ha nem akkor együtt tudsz élni avval, hogy nem a legfrissebb verziót használod? Csak azért kérdezem, mert ha a régi funkciói kielégítik az igényeidet, akkor nem látom értelmét a frissítésnek, de ha az újban vannak olyan funkciók amikkel jóval könnyebb lenne az életed és sokkal kényelmesebb lenne vele a "házimozi" használat akkor megértem, hogy próbélkozol te is mint itt oly sokan.
Nem piszkálódás képp kérdeztem ezt és mondtam el a véleményem. Csak tényleg nem értem, hogy sokaknál miért lét kérdés a frissítés az új verziókra, legyen az akármi más egyéb is. Teszem, hozzá, hogy nem is olvastam utánna, és nem is próbáltam ki semmit az XBMC Frodo óta ami frissítés azóta kijött hozzá, mert számomra a 12.3 teljesen használható és az én "házimozi" igényeim a jó - kiválló képminőségnél kimerültek, tehát én a hűdesokpontegy hangzásokra és társaikra már nem tartok igényt, mivel sztereó rendszeren szólal "csak" meg
nálam a zenehallgatásnak van alá rendelve a HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest