Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#75912448 törölt tag Elvileg nincs! 2 esetben lehet érdekes. Egyik ha nem szereted a 24p juddert és javítanál az oldalazó mozgásoknál fellépő minimális recegésen, másik az LCD tévék alap 300 soros mozgóképfelbontása. Minden azon múlik mennyire lesz finom az eljárás, mennyire skálázható, hogy ne legyen túl agresszív, amivel szappanopera hatást okoz. Látni kell, hogy véleményt alkothassunk, előfordulhat, h nevetséges lesz, és az ellenkezője is. Én a natív 24p-t szeretem, projin főleg, ettől függetlenül kív. vagyok rá. 
- 

zolaas senior tag Nem tudom. Utána kellene járni, de mivel most semmi Denonom nincs így nem foglalkoztat, csak amikor volt azokon volt ilyenre lehetőség és beugrott. Közben találtam egy ilyet: "A Denon link HD technológia biztosan megdobogtatja az audiofil rajongók szívét. Ha a DBT-3313UD-t összepárosítjuk az AVR-3313-as receiverrel, akkor az sokkal tisztább és egyértelműen meghatározható térleképzésre, egy gyönyörűen tágas, 3D-s színpadkép megjelenítésére képes. A Denon Link HD szinkronizálja a master clock órajelet mindkét készülék között így képes az integrált áramköröket (IC) a lehető legalacsonyabb jitter-rel működtetni. Ha a digitális jelátvitel a hagyományos HDMI csatlakozáson keresztül történik, akkor az IC-k különálló órajellel működnek, ami jelentős jitter-t eredményez, emellett csökken a hang felbontása is.A Denon Link HD nem csak a Blu-ray lemezeknél működik, hanem minden kimenő digitális HDMI jelnél is, beleértve a DVD, DVD-Audio, Super Audio CD, zenei CD lemezeket, valamint a hálózaton keresztül streamelt zenéket is." Forrás Közben most látom, h a Denon Link HD már koax aljzat... szóval akkor nemtudom  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik