-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #22027 üzenetére
feldobtam pendrivera ez alapján az openelec-ez ez alapján, fenomális, köszönöm innen is az útmutató készítőjének. Egyszerű, gyors, pontosan ami kell, a htpc-re, egyelőre imádom. Most, h egyetlenegy kis venti van az mx31-ben -hátul a 80-as nexus-, a proci stagnál 32fokon, hd-filmjátszás alatt 38fok. 40-et még nem érte el, a kis ninja borda hideg rajta, ez is szuper. hozzátartozik az igazsághoz, hogy nincs rárakva a ház teteje il. ugye kis légmozgás van rányomva. este ki fogom kapcsolni a vetit és nyomok egy tartós moziest-tesztet csont-passzívan, kiváncsi leszek. Úgy viszont gyak. hangtalan lesz a cucc és hasít.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #22027 üzenetére
hajrá!!!
(szeressük a csendet...)
a dxva, cuda féle igp-s gyorsítások hasznosak.
azok be vannak lőve rendesen?
linux alapon nálad is működnek?
tehát a prociba integrált videógyorsítás működik, vagy a cpu dolgozik?
chipset mennyire melegszik? tudod azt is monitorozni?nekem hatványozottan hasznos minden info. igaz, én már a saját fullpasszív gépeim (3 db.), faragásait egy jó ideje befejeztem, de mindenkinek sok tanulsággal bír minden részeltes leírás, ötlet. ezért is köszönjük a képeket.
tapasztalataim szerint az integrált grafikák, (igp-s nb vagy intergrált gpu, apu, /anyu / megoldások a melegedés szempontjából nagyon kiszámíthatatlanok, előre tervezhetetlenek, csak próba után derül ki a hatékonyság, hűthetőség.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest