Hirdetés
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
üzenetére
Nem a hang a legfőbb gond.
2 gyors példa az elmúlt napokból:
Van egy MS Wireless Desktop 800 párosom, egyik napról a másikra elkezdett akadozni az egérkurzor és a billentyűbevitel. Teljesen random. Elemcsere nem oldotta meg. Másik USB port nem oldotta meg.
Említettem, hogy egy barátomnak összeraktam egy ugyanilyen konfigot.
A telepítéshez adott egy külső USB DVD drive-ot, gond nélkül ment.
Tegnap gondoltam megnézek egy barátomtól kapott sorozatot, DVD-n.
Rádugtam az én gépemre a drive-ot, hibaüzenet, nem ismeri fel rendesen, nem látja a Win7.
Átdugtam másikra, dettó.Nekem ne mondjátok azt, hogy ez mind mind user error, kisgyerekkorom óta (huszonéve) aktívan foglalkozom (foglalkoztam) az informatikával, 15 perc alatt 0-ról összerakok egy komplett gépet (részegen is, tesztelve!
), további 1 óra alatt összehozok egy Win installt minden szirszar egyéb telepítéssel és beállítással, szóval nem ma kezdtem.Ha az ilyen kis mindennapos szarakodások nem lennének, már vettem volna valami külső hangkártyát, de már teljesen elment a kedvem az egésztől.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
üzenetére
"Nekem a hangja is jobban tetszik, de ez lehet vitaalap."
Normál belső dac, szerintem, használhatatlan a sok elektromos zaj miatt. Mp esetén, ez kevésbé jellemző. Csak külső dac-ot tudok elképzelni, lehetőség szerint aszinkron usb-s, ill koax, de valami jitter csökkentő felépítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), további 1 óra alatt összehozok egy Win installt minden szirszar egyéb telepítéssel és beállítással, szóval nem ma kezdtem.