Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- One mobilszolgáltatások
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
ezért kell NAS-t használni
az mehet éjjel nappal is akár és oda rakod ahova akarod csak kábelezés kérdése, ami persze nem mindig megoldható. Én sose értem hogy egy htpc-re miért tekintenek úgy hogy azt mindenre kell használni, elindulnak azzal hogy menjen rajta a film aztán fusson rajta torrent aztán játékok stb stb...
Én mondjuk még jó időben vettem egy hp microszervert nasnak(új széria 100e fölött van én még 39 ért vettem a régebbit) ami kevesebbet fogyaszt nasként mintha a htpc-t használnám nasként is és persze nem kell hallgatni a szobában a hdd zaját...ez nem Samanbacsii szól neki van Nas a rendszerében ahogy olvasom, csak úgy általánosságban
neki azt javasolnám hogy ha már van nas akkor vegye a legkisebb házat amit kapni lehet és van rajta VESA aztán rakja a tv hátuljára ha az nincs a falon egy ssd-vel, nem is kell ördöngősen gyors ssd, csak a hdd hang miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Subaru topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
az mehet éjjel nappal is akár és oda rakod ahova akarod csak kábelezés kérdése, ami persze nem mindig megoldható. Én sose értem hogy egy htpc-re miért tekintenek úgy hogy azt mindenre kell használni, elindulnak azzal hogy menjen rajta a film aztán fusson rajta torrent aztán játékok stb stb...