Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
rigo88:
aha akkor teljesen más a leányzó fekvése, ott akkor szerintem azért nincs 720p logó mert 1. a skin nem úgy van beállítva 2. nem tudom
valami hiba van ha csak akkor nincs logo ha az általad manuálisan megadott címek után nincsen csak, ezt akkor érdemes lenne felvetni a skin hivatalos fórumán mint bug!Canniball:
az a baj hogy számít a méret is. Szerintem a legjobb megoldás a seedben tartásnál az ha a letöltésnél mi adunk neki egy mappa címet ahova letöltse tehát ne az legyen amit ő automat csinána pl. Avatar.720p.jancsika-kiadás.x264.hundub stb... hanem csak simán Avatar esetleg még zárójelben az évszáma és akkor a screperben beállítani hogy a könyvtár neve alapján keresse az infókat. Ilyen esetben feleslegessé válik elvileg az nfo-s macera...ilyen olvasó mondjuk a jegyzettömb is csak ha szarul jelenik meg akkor át kell váltani a karakterkódolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valami hiba van ha csak akkor nincs logo ha az általad manuálisan megadott címek után nincsen csak, ezt akkor érdemes lenne felvetni a skin hivatalos fórumán mint bug!