Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
slashing
üzenetére
"az a baj hogy számít a méret is."
Akkor feladtam. Az általad javasolt megoldással az a baj hogy ez nem mindig lesz pontos; először én is így csináltam de pl. a Rio c. rajzfilmet sehogy sem volt hajlandó megtalálni, automatikusan és manuálisan sem, aztán javasolta itt valaki ezt a portos-nfo-s történetet azóta ezt használom: gyors és tuti. Az más kérdés hogy úgy tűnik itt pont nem használható..."...csak ha szarul jelenik meg akkor át kell váltani a karakterkódolást."
Pont azért kérdeztem mert ezt szeretném elkerülni.
-
rigo88
aktív tag
válasz
slashing
üzenetére
gondoltam rá, először megvárom a 2hetes pihim, amikor is ezekkel fogok foglalkozni, kiderítem h hol a hiba és úgy jelzem a bugot, ha egyáltalán bug.
azért nem szívesen jelzek ilyeneket mert az esetek kb 90%ában az én/gépem hibájából adódik a hibás működés.port.hu scraper írójával nem szívesen váltanék több e-mailt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest