Hirdetés
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atuci
őstag
Szia!
Volt szerencsém találkozni egy Mobile Athlon xp 1400+ -al, hát szegénykém 1 GHz-esen fűtött vagy 70 °C -t, nem hiszem, hogy nagyon le lehetne őket downgradelni, én inkább az s754-es venice magos sempronokkal próbálkoznék, vagy vissza kell térni a P2-P3 300-500 MHz-es procikra, azok elmentek passzívan is simán. -
beencee
őstag
Biztos vagyok benne, hogy ilyen szinten downclockolva simán menne passzívban. Egy darabig (még a tesztelés fázisban, az asztalon) nálam is csak egy CNPS6000Cu bordája volt rajta, úgy használtam, ritkán volt 40C fölött. Volt kraftld-nek egy Geode-s topikja, ott voltak tapasztalatok ezirányban is, sajnos az aprós átállásnál törlődött. Próbáld esetleg keresni őt.
Én egyszer (kutyafuttában) csináltam egy mérést a Home Serveren [link], de elég fantasztikus érték jött ki 5db HDD-vel, úgyhogy meg kellene ismételni, csak az idő, idő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest