Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Előfordulhat 1080p-és filmnél ha melette netezel,de állítva röccenésmentes!
Nálam egy AVerTv HD tunner USB2.0-ás ami 27-37%kát megeszi rendszererőforrásoknak+megy mégmellette a uTorrent kliens így olyan 60-65% procihasználat melett teszi le voksát,ha netezem akad a TV!
De prioritás High-ra teszem a Feladatkezelőben
(mármin AVerTVtunnerét)
így vigan megy netezés közben(torren+TV nem akad)
csak ha még +netezni szeretnék!(persze a net érezhetően lassul,de engem annyira nem zavar) -
sb
veterán
Alapvetően rendszerre gondoltam. SSD-t torrentre nem nagyon használnak, mivel:
1. Tárhelyként nagyon kicsi.
2. Az írások miatt ugye csökken az élettartama, nem egészséges állandóan írni, törölni.Rendszer alatt van nagy sebességelőnye, főleg ha több mindent futtatsz egyszerre, ami fogná a hdd-t. Tehát az is kell hozzá, hogy rendesen használd a gépet, ami HTPC-nél elég ritka... én ezért sem látom sok értelmét igazi HTPC-be a mostani árak mellett még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest