- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Ciripke #5705 üzenetére
Hahh, nalam is ez volt a kiindulo alap
En mostanaban az ionos cuccokra folyatom a nyalam, az tulajdonkeppen a tokeletes HW XBMC ala: alacsony fogyasztasu, teljesen passziv gep, izmos GPU-val, ami lerendezi a videolejatszast meg a ProjectM vizualizaciot.
Ahogy elneztem az XBMC forumot, a HW tamogatasara figyelnek a fejlesztok es ugy nagyjabol rendben is van a dolog. -
dabadab
titán
"elolvastad a cikket, amit linkeltem?"
Es te?
Vegig a jitteren rugozik.
"nem szenvednenek ennyit "futomuvekkel", ha tok egyforman szolna mind."
Azert en ebben nem lennek biztos. Az "audiofil" piac egy jo resze egyszeruen kamu, pont ugyanaz a marhasag, mint amit pl. az ezoterikusok probalnak rasozni a nepekre. Rengeteg a porhintes es annal kevesebb a tudomanyos igenyessegu meres
"milyen rendszert hallgatsz?"
Nem tul nagy durranas: Sherwood RD-7103R, Acoustic Research AR-20 frontok, Dali Blue szatelitek (az AR idokozben csodbe ment
), forras meg HTPC.
-
dabadab
titán
"az spdif kimeneten jelenik meg mashogy a dolog."
Maskepp? Hogyan?... Komolyan, egy idoben szorakoztam SPDIF bemenetes hangkartyaval (ami mar onmagaban a letezo legegyszerubb, CMI8738-ra epult par ezer forintos kartya volt), forraskent direkt teljesen gagyi kinai DVD lejatszot, kabelnek meg a legolcsobb tescos tyukbel s-video kabelt hasznaltam, de atviteli hibaba nem sikerult belefutnom. Egyebkent meg a szakirodalom sem igazan ismer mas problemat az SPDIF-fel, mint a jittert, azt meg receiver oldalon tulajdonkeppen trivialis kikuszobolni.
-
dabadab
titán
"ne kezdjuk az "spdif az 1 es 0 es kesz" temat."
Valo igaz, hogy az SPDIF-ben sikerult elkovetni azt, hogy az orajelet nem digitalisan, hanem analog modon viszik at, de az modern rendszereknel nem problema, mivel az erositoben ugyis sajat orajelet kap a jel. Marpedig az orajelet leszamitva az SPDIF tenyleg 0 es 1.
-
dabadab
titán
"jah meg a tap es a kabel"
Tap?... Hogyan? A kabel lehet problemas, de az oszinten szolva kb megoldott problema, optikai eseten leginkabb csak a kabel fizikai serulese lehet a gond, coaxnal meg az, ha extra zajos kornyezetben van, pl. parhuzamosan fut a 220-szal. Az SPDIF problemai inkabb az ethernetevel rokonak, mint az analog hangeval, emiatt nagysagrandileg kevesbe fut veluk ossze az ember a gyakorlatban.
-
dabadab
titán
"sajna a digitalis kimenet minosegebe ugyanugy beleszol minden, mint az analog hangba."
Hat, minden eppenseggel nem, mert ha az ember megussza a 48 kHz-re fixalt belso feldolgozast (vagy azert, mert nincs, vagy azert, mert a forras is ilyen), akkor onnan kezdve mas gond nem nagyon lehet, az analog kimenetek hasfajasait meg leginkabb az analog fokozat okozza (zaj, torzitas, miegyeb).
-
dabadab
titán
válasz
heckbert #5598 üzenetére
Elsore azt mondanam, hogy Antec P182 (ill. az utod P183, de azt meg nem lattam itthon arlistaban), azt halk, jol hutheto haznak terveztek, amibe bele is fer 6 HDD, az egyetlen apro bokkeno, hogy kb dupla annyiba kerul, mint amennyit szantal ra.
-
dabadab
titán
válasz
mr_ricsi #5588 üzenetére
"Ugye, te sem gondolod, hogy az átméretező elektronikának minden bemenetről kötelező működnie?"
De. Ezek nem monitorok, hanem szorakoztatoelektronikai holmik, ennek megfelelo tervezesi filozofiaval. Itt nem kulonosebben elvaras a pixelpontos megjelenites (egy csomo 1366x768-as TV-t nem is lehetett HDMI-n nativ felbontasban hasznalni, olyanrol meg nem tudok, hogy barmelyik TV ki tudna rakni a nativnal kisebb bemeno jelet 1:1-ben) ellenben az igen, hogy mindent ki tudjon rakni fullscreenre (akar 4:3-as forrast is, mindenfele torzitoalgoritmussal megeroszakolva).
-
dabadab
titán
válasz
mr_ricsi #5582 üzenetére
Ugye, te sem gondolod azt, hogy barmelyik LCD TV-ben ne lenne atmeretezo elektronika?... Mindent fullscreenre raknak ki, az SD adas se egy pici kis teglalap a kepernyo kozepen vagyhogy az 1080-as videoanyagoknak csak a kozepe latszik?...
urbanjozsi: a nativ felbontas a TV TFT paneljenek a felbontasa, vagyis hogy fizikailag mennyi pixel van a megjeleniton.
-
dabadab
titán
válasz
band1103 #5573 üzenetére
"a HDMI kimeneten ki tudnak küldeni hangot is de a minőségére sokan panaszkodtak"
???
Mi volt a konkret panasz? Csak azert, mert HDMI egyszeruen kirakjak az adatot, es ott nincs olyan, hogy minosegromlas: vagy atmegy rendesen, checksumostol, mindenestol, vagy nem, olyan nincs, hogy atmegy, csak rosszabbul.
-
dabadab
titán
Egyebkent az Atom azert messze nem olyan gyenge, SD-t siman visz.
Egyebkent milyen gondjaid vannak vele? Miyen OS-en? Mert en feltetten par hete az Ubuntubol faragott live CD-rol a rendszert es semmi gondom nincs vele (mondjuk ebben meg nincs GPU-s gyorsitas - de ez momentan nem zavaro, mert az ideiglenes HTPC-mben is csak egy 6150 van).
-
dabadab
titán
válasz
Versus82 #5495 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit, volt rola szo, game overrol meg nagyon nincs szo
meg van sajat topikja is.
-
dabadab
titán
válasz
sittes79 #5425 üzenetére
"hogy ugy kijöhet e a dts jel a laptopba/hangkártyához?"
Valoszinuleg igen, mert az nem kerul semmibe, hogy passthroughban kinyomja, de persze biztosat csak akkor lehet tudni, ha ki is probalja az ember.
"és real-time dekódolja az Mplayer a hangot és küldi a hangfalakhoz?"
Igen.
-
dabadab
titán
"Tudok innen úgy rendelni, hogy ÁFA-s számlát kapok és vissza tudom igényelni az ÁFA-t?"
EU-bol tudsz ugy rendelni, hogy elkuldesz vmi papirt az eladonak (csinaltam mar ilyet, csak rovid az eszem
, elfelejtettem, hogy mi a neve) es ezekutan eleve csak az AFA nelkuli osszeget kell kifizetned.
-
dabadab
titán
válasz
szabi__memo #5391 üzenetére
Ja, hogy ugy kulso. Bocs, felreertettem.
-
dabadab
titán
válasz
szabi__memo #5388 üzenetére
"Ahogy elnézem a tendenciát egyre inkább nem lesz szükség ezekre a külső kártyákra..."
Szerintem meg pont ellenkezoleg: a videodekodolast szepen ratoljak a GPU-ra, mivel annak fekszik es meglehetosen alacsony fogyasztas (es ugye a HTPC-nel a fogyasztas (zzaj, melegedes) eleg fontos tenyezo) mellett boldogul vele.
-
dabadab
titán
válasz
szabi__memo #5382 üzenetére
Nagy kar, hogy a VIA hagyomanyosan rettento rosszul all linuxos driverek teren...
-
dabadab
titán
válasz
duffbeer #5300 üzenetére
Szerintem meg az egesz photoshop
Nezd csak meg ezt a kepet a gyarto site-jan, mar a portok is rettenetesen amator modon vannak odahanyva, de az antenna mindent visz -
dabadab
titán
válasz
duffbeer #5284 üzenetére
A "gagyesz" nem konkretan a WD-nek szolt (amit tenyleg kevesse ismerek), hanem a kategorianak (cel-DSP kore epulo medialejatszok) altalaban (amit azert jobban) es nem porba alazasnak szantam, csak nem teljesen ertem azt a hype-ot, ami van korulottuk: eleg fapados cuccok, amik elvegzik a kotelezo alapfeladatokat es ennyi.
A jpeg mekkora volt? (Mert a megjelenites sebessege inkabb attol fugg es ez a 3 masodperc irrealisan kevesnek tunik egy tobb megabyte-os darabnal.)
(Ja, es egyszer nezz meg egyszer egy nagyobbfajta laposteven zene melle mondjuk Milkdropot (az XBMC-ben az van) vmi jo kis preset-keszlettel: az ugralo kis savoktol nagyon messze van
)
-
dabadab
titán
válasz
Balinov #5281 üzenetére
A fene tudja. Nekem XBMC - Popcorn Hour viszonylatban van konkret tapasztalatom es az a hatarozott velemenyem, hogy az utobbinak a mereten es a fogyasztason kivul csak hatranyai vannak, a konkret hasznalata XBMC utan egyszeruen frusztralo. Lassu a file-ok kozti navigacio, a filmen beluli kereses meg plane - nem bejovos.
-
dabadab
titán
válasz
band1103 #5278 üzenetére
"Úgy látom a manuál alapján hogy minden audiot csak 2 csatornásan tud"
...az analog kimeneten. Komoly hazimozinal azt meg ugy sem hasznalja az ember, digitalison meg ott az 5.1 jel (a manualt lusta vagyok elolvasni, de arra tippelnek, hogy HDMI-n nem ad ki hangot - de lehet, hogy ez a velemenyem megvaltozna egy RTFM utan
)
-
dabadab
titán
válasz
duffbeer #5271 üzenetére
"Aki csak zenére, videóra, esetleg képnézegetésre használná a HTPCjét"
Megmerned, hogy pl. egy sima 8 megapixeles, 3 MB kornyeki jpeget mennyi ido (hany ora
) alatt jelenit meg? Forgat EXIF info alapjan?
Zenebol mit tud? FLAC+CUE? Vizualizacio?...Az a baj ezekkel a kis vackokkal, hogy messze nincsenek egy sulycsoportban egy HTPC-vel.
-
dabadab
titán
Ha Linuxot nezel, akkor nezd meg az XBMC-t, ahogy neztem, a linuxos port is teljesen jol hasznalhato mar. Szinten linuxos tema, hogy iden, amolyan karacsonyi ajandekkent, az nV meg az ATI is vegre produkalt olyan drivereket, amik vegre tamogatjak a HW-s videogyorsitast, szokas szerint a nV driverek tunnek stabilabbnak.
TV tunerbol en a magam reszerul a Hauppauge cuccait valasztanam (legalabbis analog adasra (most nezem, hogy nincs DVB-C kartyajuk?...)), annak viszont erdemes utanajarni a DVB tuneres topikban, hogy (ha nem csak az m1-et meg a Dunat akarod nezni) a CAM modul supporttal mi a helyzet.
-
dabadab
titán
válasz
PeterPH #4725 üzenetére
Mivel az SPDIF szabvany nem hataroz meg maximalis orajelet, ezert elvileg tenyleg mbarmit at lehet vinni rajta - a gyakorlatot tekintve viszont igazan az az erdekes, hogy van-e barmi szerkezet, ami ezt tamogatja is, marpedig nem tudok arrol, hogy barmi erosito tudna kezelni SPDIF-en DTS-HD-t v Dolby TrueHD-t.
-
dabadab
titán
válasz
Enszuke #4183 üzenetére
Jatekok eseteben az szamit, hogy tud-e a kartya DDL/DTS Connectet, vagyis az optikan is ki tudja-e nyomni az 5.1-es jelet vagy csak sima sztereot (ez egyebkent nem dragasagfuggo, CMI chipsetes kartyakon viszonylag olcson van ilyen, Creative-nal meg sokkal dragabb cuccoknal se).
Zenenel (ill. ugy altalaban hangminosegnel) az SPDIF fo gondjakent azt szoktak megjelolni, hogy mig magat az adatot digitalisan viszi at, addig az orajelet analog modon, ezert a jitter* problema lehet. Nyilvan egy korrektul megepitett DAC, amit nem kobaltan szocializalodott mernokok terveznek, sajat orajelgeneratort hasznal, igy emiatt nem kell aggodni (en erosen gyanitom, hogy a hazimozierositoknel tipikusan ez tortenik, de semmi konkret bizonyitekom nincs ra - lehet, hogy ott is csak PLL-ekkel gagyiznak) - ja, es arrol sincsen kulonosebb infom, hogy jitter teren milyen kulonbsegek vannak az egyes chipek kozott.
jitter: az a hiba, hogy az egyes mintak nem pontosan 1/44100 (v 1/48000, v akarmi) masodpercenkent jonnek, hanem az egyik kicsit elobb a masik meg kicsit kesobb.
-
dabadab
titán
válasz
Enszuke #4043 üzenetére
Oke, az ilyen celszerszamok altalanos problemaival tisztaban vagyok, de:
1. Ugy latom, hogy koderek/kontenerek rohamos valtozasanak a kora veget ert es ez a konkret kutyu tamogat minden szoba joheto formatumot.
2. Mivel egy meglevo kutyut valt ki, ezert tudom, hogy alapvetoen TV-bol felvett ill. netrol letorrentezett sorozatokat kell lejatszania.
2a. A felvett dolgok jelenleg MPEG2-ben (ill. atkodolas utan altalam valasztott formatumban), a digitalis atallas utan meg MPEG4-ben lesznek, ezek kb kobe vannak vesve.
2b. A netre feltett sorozatoknal szinten eros standardizacio es konzervatizmus figyelheto meg: SD-nel XviD AVI-ban, HD-nal meg h.264 MKV-ben.
3. Az elmult evek tapasztalatai szerint a Popcorn lelkiismeretesen frissiti a firmware-t es HW is eleg eros ahhoz, hogy egy jo darabig meg birja a strapat.
4. Mivel ezen kivul van a hazban meg ket lejatszo, nem nagy tragedia, ha esetleg egyszer belefutok vmi nem tamogatott formatumba, ennel sokkal tobbet szamit, hogy kicsi, full passziv es relativ olcso.
Alex91: engem inkabb a specifikumok erdekeltek volna, pl. az elodmodell DTS-t nem tudott sztereoba downmixelni, csak SPDIF passthrough ment, ill. hallottam olyan pletykakat is, hogy lassan kapcsolt be meg hogy idonkent hajlamos volt fagyni.
-
-
dabadab
titán
válasz
radi8tor #3997 üzenetére
A sima suspend nem igazan, az a HDD szempontjabol olyan, mintha kikapcsolnad a gepet. Az agressziv spindown (vagyis az, amikor a HDD elmegy aludni, amikor epp' nem kell valamit csinalnia (es attol agressziv, hogy ezt rovid varakozas utan megteszi)) mar erdekesebb lehet. Igazabol nem tudom, az biztos, hogy pl az MSI Windekben alapbeallitasban pillanatok alatt elmegy a HDD aludni es szerintem nem szamitanak arra, hogy a ket eves garanciaido lejarta elott tomegesen kellene cserelni oket.
-
dabadab
titán
válasz
radi8tor #3995 üzenetére
Akkor el kell kuldeni a HDD-t aludni. Vagy meg inkabb az egesz gepen lenyomni suspendbe.
Az Antec felfogatasa az a befottesgumi vmivel bizalomgerjesztobb kivitelben, segiteni segit, de nekem nem volt eleg a csillapitasa - aztan persze mindenkinek masok az elvarasai, masok a szoba meg a butorok adottsagai stb, szoval lehet, hogy neked siman jo lesz.
-
dabadab
titán
válasz
radi8tor #3978 üzenetére
A hangadatok nem adnak pontos kepet a rezonanciarol, egy olomtombre csavart HDD-nel (gondolom, kb ilyen modszerrel merik a hangot) csak a motor hangja meg seekeleskor a karok percegese hallatszik - valosagos korulmenyek kozott azonban az a franya rezonancia okozza az igazi problemakat es az nagyban fugg a HDD tomegetol - 3,5"-es HDD-t meg meg nem sikerult igazan rezgesmentesse tennem, pedig probalkoztam mindenfelevel (hazibarkacs, gumis felfuggesztesu Zalman HDD huto, Antec haz fellogato gumijai) de egyik sem volt eleg jo.
-
dabadab
titán
válasz
DonDragonka #2856 üzenetére
Akkor meg szolj ra a gepedre
, hogy ne piszkaljon bele a DD/DTS cuccba, egyszeruen pass-through uzemmodban nyomja at.
-
dabadab
titán
válasz
DonDragonka #2854 üzenetére
1. Szerintem nem azt mondja, hog fullHD, hanem azt, hogy olyan felbontasig tudja kezelni a bejovo jeleket, ami igy is van - a nativ felbontasa ebbol a szempontbol erdektelen (foleg azert, mert - ahogy azt eszre is vetted - eleg sok LCD TV HDMI bemenete csak a "standard" felbontasokra van felkeszitve).
"A másik pedig az SPDIF-es jelenség. Elvben 7.1-es az alaplapi vezérlő."
SPDIF-en DD meg DTS megy at, azok meg mind 5.1-esek.
Ha halk a center (mert arra gyanakodnek, hogy igazabol errol van szo), akkor nezd meg az erosito beallitasaiban az egyes csatornak hangerejet. Egyebkent ha a kabellel lenne a gond, azt nagyon gyorsan eszrevenned, mert akkor egyaltalan nem szolna az erosito.
"Ez a jelenség 4.1 quadro-ban viszont nincs."
Es ezt igy hogy? Marmint hogy varazsolsz 4.1-et?... Ha ez azt jelenti, hogy az erositon kapcsolod le a centert, akkor valoszinuleg tenyleg azzal lesz a gond.
-
dabadab
titán
MPlayer (ffmpeg).
Valaki csinalt egyszer egy sebessegtesztet (itt is van), ott a jobbak kozott volt.
-
dabadab
titán
A CPU huto eleg hangos.
A tap nem tudom milyen, de utaneznek, es megprobalnam a legjobb hatasfoku darabot beszerezni (a 450 W-nak valoszinuleg a fele is elvinne ezt a cuccot).
Alaplap teren meg lehet, hogy erdemes lenne mATX-ek kozott is korbenezni - persze ez igazan attol fugg, hogy melyik haz tetszik meg.
-
dabadab
titán
válasz
ChRiS_RS #2685 üzenetére
Biztos, hogy szukseged van erre?... A kis furkalt lyukak valoszinuleg semmit nem ernek, aminek ertelme lenne, az a legkurto, de azt meg hazilag nem tul egyszeru barkacsolni. Raadasul a merleg masik serpenyojeben az van, hogy szinte biztos, hogy eleg barkacsolt kinezete lesz a hazadnak, ill. a zajszigetelese is rosszabb lesz.
-
dabadab
titán
válasz
Enszuke #2646 üzenetére
"Pont most kozelednek egymashoz. HD avi, video felvetel miatt eros proci kell."
A videofelvetel normalis rendszeren tulajdonkeppen egyaltalan nem terheli a CPU-t (meg normalisabb rendszerben meg ez nem is a HTPC dolga, hanem a haziszervere
), a HD dekodolas jo reszet meg ki lehet rakni a GPU-ra (ill. a h.264-et leszamitva a HD videok azert nem jelentenek tul nagy kihivast a modern CPU-knak).
-
dabadab
titán
"egy 5000ft-os tuner meg egy prv150 kozott semmi kulonbseg sincs minosegben. egyforman szar mindketto."
Ugyan PVR-250-em van (a 150 elodmodellje), de ezt konkretan elso kezbol cafolnam, a Hauppauge-nak lenyegesen jobb kepe van, mint amit a BT848 chipsetes Pinnacle tudott.
"nem tudjak a teljes pal felbontast"
Szerinted az mekkora? Ugyanis a PAL specifikacio szerint 576 lathato sor van, azt meg tudja.
"a nagyobb kabeltevek mar atalltak digitalis sugarzasra, az upc meg iden fog."
Azert az erdekelne, hogy megis hogy fogjak azt lenyomni a t. elofizetok torkan, hogy ezentul belteri egysegekkel kell szerencsetlenkedniuk.
-
dabadab
titán
-
dabadab
titán
válasz
zsagabe #2548 üzenetére
Eleg hosszu ideje hasznalok SPDIF osszekottetest, de ilyet meg soha nem tapasztaltam, hogy barmi megzavarta volna. Egyebkent az elektromos zavarok ellen remek megoldas az, ha az ember nem koaxot hanem optikai kabelt hasznal.
Az alaplapi (es nem alaplapi) kartyaknal a gyakorlatban egyetlen problema merulhet fel, nevezetesen az, hogy nemelyik fixen 48 kHz-en mukodik, vagyis minden hangot (a CD 44.1 kHz-es hangjat is) atkonvertalja 48 kHz-re. A dolog semmikeppen sem azon mulik, hogy hol van a hangkelto, egy csomo alaplapi korrektul mukodik (masok meg nem), ellenben pl az Audigykkel.
-
dabadab
titán
Azt hiszem, meg mindenki raer beszerezni a DVB-T tunereket.
-
dabadab
titán
válasz
Jim Tonic #2202 üzenetére
Ja, tenyleg, HDCP.
Elvileg lehetne (a gyari Nvidia meg ATI driverek nem GPL-esek es lehet nem-GPL BD/HD-DVD lejatszot is irni), gyakorlatilag - amennyire tudom - nincs tamogatva.
Momentan a linuxos HTPC szoftverek nem tudnak keklezeres filmeket lejatszani, bar - amennyire kepben vagyok - a lemezek titkositasat a szukseges mertekben feltortek es a programok is leteznek, vagyis valoszinunek tartom, hogy elobb-utobb erre is kepesek lesznek. -
dabadab
titán
válasz
Jim Tonic #2198 üzenetére
Ja, akkor jo.
Egyebkent igen, erdemes vele foglalkozni (a HTPC-m linuxos volt), az mplayer pl. szerintem konkretan a legjobb medialejatszo (a MythTV meg az XBMC is ezt hasznalja), a szukseges cuccokhoz (tuner, taviranyito, videokartya) vannak driverek rendesen, egy par dolog (pl az xmltv, ami a TV musort gyujti be) ugyanaz, mint amit pl a Medios is hasznal (a Windows MCE ilyen szempontbol valoszinuleg erosen hendikeppes)
(Errol jut eszembe: van LinuxMCE is [link], ami szinten egy MythTV-s disztro.) -
dabadab
titán
válasz
Jim Tonic #2195 üzenetére
Vannak direkt a MythTV kore epitett Linux disztribek, talan a MythDora [link] a legkiforottabb, de lehet, hogy mire elkeszulsz a rendszerrel, addigra a MythBuntu [link] is elkeszul.
(Mondjuk en a backenden futtotak MythTV-t, a frontendek XBMC-vel felszerelt Xboxok)
(Ja, igen, az XBMC-nek is keszul a linuxos valtozata, de az azert nem mostanaban lesz kesz.)
Ha odaig fajulnak a dolgok, akkor valoszinuleg segiteni is tudok vmennyit, ha elakadnal vhol.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
válasz
mcroberto #2173 üzenetére
''Hát igen, minden benne van ami kell, csak nem tudom hogy esetleg mennyire bővíthető....''
Megmondom neked: semennyire
Ez igy van, ahogy van, max vinyot tudsz benne cserelni, meg USB-n radugdosni ezt-azt.
A neten panaszkodnak nemileg a beepitett tunerre, meg hogy a ket 50 mm-s venti zajos tud lenni, de amugy szepen osszerakott gepnek tunik. -
dabadab
titán
Az talan tulzas, de a koznep szamara elerheto cuccok kozul talan ezek a legjobbak - vagy ha megsem, akkor is igenyesen megcsinalt darabok
Mivel eleg nepszeruek, ezert kivalo a drivertamogatas is, meg sok tapasztalat van veluk, szoval tenyleg batran lehet oket ajanlani (nekem is az van
).
-
dabadab
titán
válasz
Enszuke #2119 üzenetére
Ott azt irjak, hogy ennyi csatorna lehet (ami egyebkent inkabb keves, mint sok), nem pedig ennyi adas, meg azt, hogy ''akar jovore is'' megindulhat, a torvenyben eloirt hatarido 2012, ill. valoszinu, hogy az elejen a lefedettseg eleg gyer lesz. Igy ezeket osszevetve, lehet, hogy vegeredmenyben inkabb kabeles v muholdas DVB-t valaszt az ember, azokhoz meg masik kartya kell.
Mindent osszevetve, azt gondolom, hogy raerunk akkor DVB tunert venni, ha mar van mit fogni vele
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest