- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #20596 üzenetére
ezt itt letöltöd, és felülírod a saját fájlodat vele...
Win esetén valahol itt található
C:\Users\Sajátgépedneve\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.youtube
Frodotól származik a kis írás aki a Noxot fordítja, én nem próbáltam.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
Gabesz26 #20505 üzenetére
Én távval irányítom mostanság, bár zenélni meg tabról zenélek
Eztletöltöd, README-t elolvasod, lesz benne egy mappa az abban lévő DLL fájjal felül kel írni a mappán kívüli ugyan olyan nevű DLL fálj-t és utána működik.
Olvasd el a README-t mert benne van, hogy mit hogyan állíts beDe nincs benne README. http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=84166
Ami az első hszben van abba van readme, de az nem fogja használni mind a két sort a kijelzőn -
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20503 üzenetére
Nincs
De volt itt aki feladta a próbálkozást, de meglehet ezt csinálni
Mondjuk szerettem volna ha mutatja a filmhosz/aktuális időt lejátszás közben. Ez most már megy és nekem ez a lényeg, de volt akinek az ezen való navigálás lett volna a lényeg, az is megy.
Szóval minden lehet csak akarni kell, meg kutakodni a külföldi fórumokon, meg levelezni a progi készítőjével, hogy miért szál el a .NET -
cekkk
veterán
Egy kis új tapasztalat
Nem rég hívta fel a figyelmemet egy ismerősom, hogy az Llano procik közül mind tudja a mvc-t vagy is a 3D BD-t, míg a Trinitynél a A8tól kezdve van ez.
Akkor ezért volt az, hogy ismerőnél ment az én gépemmel is a 3D
Szóval nekem a 10 ezer körüli procim tudja ezt, bár a madvr-hez meg gyengeÍgy aki 3D-t akar olcsón annak ez a olcsó Llano proci jó alternatíva lehet
-
cekkk
veterán
Amikor vannak ezek a %title% %duration% stb ezek mik? Mi a pontos nevük? Valahol le vannak írva, hogy milyen ilyenek léteznek? Mivel nem tudom, hogy mi a neve így sajna nem tudok rákeresni
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #20283 üzenetére
Én nem tudom melyikben tárolja a megnézetteket és a nem megnézett dolgokat, én ezt a programot használom uninstaláláshoz ez vissza keres minden kis vackot és lehet vele törölni. Szóval lehet akkor érdemes lenne kipróbálnod, hogy ezzel minden visszamaradott fájlt törölsz és utána újra felrakod a 12eset.
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #20279 üzenetére
Én meg átmásolom a nasson a letöltősből a filmes mappába, aztán amikor bekapcsolom kb 3 másodperc alatt meg is találja, annyit meg kibírok.
Ízlések és pofonok
Persze ha elsőnek sok van akkor több idő. Mondjuk gyorsabban létrehozom a mappát szerintem mint te amire megkeresed a film linkjét és csinálsz hozzá nfo fájlt
-
cekkk
veterán
válasz
Tristis #20248 üzenetére
Ő milyen alaplapod van neked amin nincs hdmi?
Pont ez lenne a lényeg ezekben az APU-s procikban, hogy bennük van a videó kártya integrálva majd pedig ha az alaplapodon van hdmi kimenet akkor ott kimegy a hang és a kép is. Egyébként lehet a vlc prociból akarja megoldani. Próbáldki az mpc-hc-t. A dxva beállítására rengeteg találatot ad a google -
cekkk
veterán
Nem tudja valaki, hogy a XBMC JSON RPC# fájlokat hova kellene másolni?
-
cekkk
veterán
Új hír, mert ezt most muszáj megosztanom
Amit rendeltünk a múltkor chieftec hm-03 házat elméletileg ma hozzák ki tényleg a megigért 24 ezer + szállítási költségért.
Lehet ma nagy öröm és boldogság lesz.
Tonyoval még nem tudtam beszélni, hogy neki mit írtak.
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20107 üzenetére
Ezt kaptam még
De a gyereknek szerintem fogalma nincs, mert amikor kérdeztem tőle amiket leírtál nem tudott rá válaszolni, pedig ő gyártja.
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353 #20101 üzenetére
Én még mindig azt mondom neked, hogy felesleges neked a htpc. Ha pár hónapon belül cseréltek tv-t ok. De ha évek múlva akkor én semmiképpen nem venném meg.
De remélem az ilyen oprendszer telepítés driverek installálása, programok beállítása megy. Mert ezeket is tudni kell hozzá.
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353 #20093 üzenetére
Hát a minimum az amit TCR árul, de ahhoz kell egy távirányító is, ami plusz pénz.
De viszont semmi nem garantálja neked, hogy az 29ért majd évek múlva is lejátszik mindent.
Én a helyedben vennék egy olcsó használt WD-t. Ha normális anyagot küldesz rá nincs vele semmi gond, Tudja a hd anyagokat is. De ha most elég neked a DVD akkor szerezz be egy olcsó dvd játékost ami penről tudja neked lejátszani a dolgokat és ennyi. Ha meg majd lesz jó tv akkor veszel ahhoz valót.De 20 ért nem tudsz össze rakni htpc-t.
Ez 8 ezerért szerintem korrekt vétel. Meg neki az avi a dvd, neked meg gondolom többre most nincs szükséged. De a hd-t is tudja.dabadab
De ez meg nem tudja a nagy felbontást már mint az 1080pvel gondjai vannak.Már mint ha évekre előre tervez akkor ez nem lenne teljesen jó vétel.
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353 #20086 üzenetére
És mennyit szánsz a műveletre? Milyen formátumokat akarsz lejátszani és mekkora felbontásban?
Én a helyedben vennék egy olcsó használt MP lejátszót.Az, hogy a az a TV X éve csúcs volt már nem jelent semmit a HD tartalmak miatt.
-
cekkk
veterán
Még most is annak tartom
Felesleges pénz kidobásnak érzem egy 30-40 ezer forintos gépet tenni egy crtre.Azért keresem rajta mert akkor scarton menne a hang, mert ha nincs line in bemenet akkor másképpen nem hallod a film hangját. A régi tv-ken meg nem nagyon volt Line in bemenet az emlékeim szerint.
Így tudod bevinni a hangot a tvre. Mert nem írta, hogy lenne külön rendszere a hangra.
-
cekkk
veterán
Nekem volt 720as LCD és azt is BD25el etettem, na nem azért mert sokkal több részletet vettem észre, hanem azért mert talán azokkal volt a legkevesebb baj, és nem volt agyonkódolva a film.
Hát ha lesz majd netezős konfig és csak dvd és dvdrip kell akkor nem kell neked a htpc, szerintem felesleges pénz kidobás.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #19966 üzenetére
Tabon és telón jól mutatnak, tv-t nem használom ha zenélek.
De hát más szokások.
dabadab
Mert az írta, hogy netezni is akarnak rajta. Így viszont inkább wines gép a javasolt mint az openeleces.
Nem a windows os xbmc alatt van több beállítási lehetőség, hanem a windowsban, és egy átlag embernek könnyebben kezelhető mint egy linux amit soha nem látott előtte(tudom openelec alatt nem látszik a linux). -
cekkk
veterán
válasz
dabadab #19962 üzenetére
Pedig azokban kevesebb elállítási lehetőség van, mint egy htpc-ben. Főleg ha win alapokra épül.
Persze nem kell winre építkezni akkorcanniball
A tagellő progik
De szerintem ezek ilyen 10-20 kilibyte-s képek lehetnek nem 5-6 megás képekre kell gondolni. És pl nekem is így ismerte fel a Squeezebox a képkepket és a mappába se kellett így folder.jpg
-
cekkk
veterán
Ezért kell ilyen programokkal végig menni rajtuk.
Nagy kínlódás tudom, egyszer már megcsináltam a Logitech squeezeboxnál, de ott a hibákat jobban tolerálta, a xbmc nemSzóval igen át kell nyálazni és meg kell csinálni, ha már a feltöltő erre nem volt képes
Egyébként nem tudom, hogy kilehet-e, ne add hozzá a média tárhoz és akkor nem lesz ilyened, bár akkor szép borítók stb sem lesz.
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár #19948 üzenetére
mondjuk én zenét elindítani tabletről vagy telefonról indítom, mert nem akarom a tv-t hozzá bekapcsolna, na most a programok valamiért nem játsszák végig az egész albumot csak azt a számot amit elindítottam, viszont ha megcsinálom a médiatárat akkor igen
És legalább szépen borítóstól mindenestül látok mindent.
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár #19946 üzenetére
Aha, de ha én nem akarom az első számot lejátszani, hanem csak az 5diktől?
Akkor utána kezdjem még el nyomogatni, hogy következő következő?
-
cekkk
veterán
Ezzel a library móddal egy bajom van, ha egy albumon belül elindítok egy számot akkor csak azt játssza le és nem folytatja.
Én folyamatosan tagelem újra a zenéimet(több száz giga) és kezdi megérni a fáradozást mert nagyon látványos tud lenni a zenei médiatár is.Csak nem félórás meló
-
cekkk
veterán
válasz
Warter #19931 üzenetére
Ha tudnék rendesen akkor már jó állásom lenne. Én nem azért mentem a Mérnök infóra, hogy javaban és Cban programozzak egész életemben. De ők máshoz nem értettek, így csak ezt oktatták
Majd, hogy nem Prog matematikusokat akartak belőlünk csinálni, pedig pont nem ez lett volna a szakunk lényege. De mindegy is
-
cekkk
veterán
Tudod mi a kemény, hogy itt a Debreceni Egyetemem az informatikai karon lévő tanárok többsége matematikus fizikus... sok esetben a projektor és a laptop össze kapcsolása gondot okozott nekik.
Algoritmikus személet nagyon meg nekik, de magához az informatikához nem értenek nagyon sok esetben sajnos. És ez meglátszik abban is, hogy semmi értelmes tárgyat nem tanítottak.
Olyan mint, most a villamos mérnök képzés itt, átvitték a főiskoláról a képzés a Termesztudományi karra és olyan fizikusok oktatják a mérnököket akiknek a többsége egy csavarhúzót nem fogott még a kezébe, kb ez az eset állt fent nálunk is infó képzésen. Programozzál programozzál programozzál ennyit tudtak adni nekünk sajnos -
cekkk
veterán
Egyébként 1-2 évvel ezelőttig én sem használtam volna htpc-t
De ma már igen. Sőt annyi tudás bázis össze gyűlt róla, hogy teljesen igazad van, ha valaki nem rest utána olvasni és ért egy kicsit a gépekhez könnyedén össze rakhatja.
Csak sokan a megoldásokat várják és nem hajlandóak tenni érte, így persze, hogy nem sikerül és jönnek azzal, hogy ez szar ez nem jó stb... -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár #19891 üzenetére
Akkor azt írtam
De ettől függetlenül mégis nálam is megy, Peaknél és a többieknél is megy akik Aput használnak ezek szerint az ilyen öszvér megoldások mint az a lap és a brazos sem áll a helyzet magaslatán és a hozzájuk tartozó driverek se.
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár #19888 üzenetére
Biztos, hogy jó drivert raktál fel? Mert az ilyen jellegű gondok akkor jönnek elő, ha olyan drivert akar felrakni az ember ami nem rá való.
Mert nézem a amd oldalát és ott pl az alaplapra integrál videó kártyák között nincs is a 4es szériához driver. Vagy csak én keresem rossz helyen?A kártya nem mai attól én csodát nem várnék
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár #19886 üzenetére
De konkréten milyen eszközök, milyen ram, milyen videó kártya milyen proci, melyik alaplap stb. Ezekre gondoltam.
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár #19882 üzenetére
Az milyen alaplap milyen gépen, és mik vannak benne?
-
cekkk
veterán
válasz
madgie #19876 üzenetére
Aham, akkor az a zsonglőrködés, mikor a mindig használt cuccal csinálok valamit (mert az iPad-en netezünk, azon nézem a levelezéseimet, mindig kéznél van), az bezzeg nem az, hogy egy kütyüt direkt csak erre a célra használsz (diNovo).
Ezt használom távirányítónak, ezzel irányítom a gépet. Így nekem ez van a kezembe nem egy alma
-
cekkk
veterán
válasz
madgie #19872 üzenetére
Igen, jobb, hogy almával streamelem, mert nem kell semmivel zsonglőrködni külön.
De nem pont az csinálod zsonglőrködsz a ipaddal, én meg a DiNovoval ha akarok. Bár kb 0 videót nézekMég egyszer lírom, Popcorn-ba is ugyanúgy be tudom pötyögni qwerty, mi kell, egy-két gombnyomás a Harmony-n és a YT appra vált az A-210. Mégsem használjuk soha.
Ezért tartom a bill, mert akkor nem kell ilyeneket csinálni.XBMC-t amúgy használok, pont az iPad-en. Oda tökéletes. AMD alapú dolgokra viszont nekem soha semmi nem az, ami baromi érdekes, mert a PH!-n sokaknak elvileg minden jó AMD-vel.
Nekem is az, bár én nem használtam brazos-t soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest