Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Aham, akkor az a zsonglőrködés, mikor a mindig használt cuccal csinálok valamit (mert az iPad-en netezünk, azon nézem a levelezéseimet, mindig kéznél van), az bezzeg nem az, hogy egy kütyüt direkt csak erre a célra használsz (diNovo).
Értem, más kérdésem nincs.
regger: nekem is volt mindkettő, sőt, PS3 is, meg Egreat lejátszó. A Brazos és az Egreat két sarokkal odébb integetett a popi/ps3 duónak képminőségben. OpenELEC volt, Win7-et nem próbáltam, alapkitétel volt, hogy vinyó ne legyen a médialejátszóban (pendriveról ment).
Peak: nem. Miért, a diNovo tud?
Nem Youtube-ról volt szó? Megint a ferdítés megy... szerinted nem a Popival játszok le ilyet? (mondjuk nem értem, mi a gond az ipad-del, egyik legjobb tablet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem Youtube-ról volt szó? Megint a ferdítés megy... szerinted nem a Popival játszok le ilyet? (mondjuk nem értem, mi a gond az ipad-del, egyik legjobb tablet)