Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz cekkk #19928 üzenetére

Az a vicc, hogy nálam jobban senki nem sajnálja rá az időt vagy szitkozódik 1-1 probléma kapcsán.
    De azt látom, hogy még így is megéri, mert más úton még több problémám lenne. Csak nem egyszeriek, összegyűjtve installkor, hanem folyamatosan.

Persze ezt a jelenlegi szolgáltatási szintre értem. Ha nem kellene magyar médiatár max 5 gombos, sima kezelhetőséggel és ehhez tartozó rakás automatizmussal hanem elég lenne egy mplayer egy file listával akkor más lenne a helyzet.
    De nem elég. Egyrészt mert többre van szükségem, másrészt meg mert ehhez a minimalista filelistás megoldáshoz is sz*pni kéne folyamatosan.

Összeadva 3-4 évre mióta használom úgy érzem a kevesebb szívás felé vettem az irányt még így is.

• Peak

addikt

válasz cekkk #19928 üzenetére

ó igen, ugyan ezt akartam megfogalmazni, csak sehogy nem sikerült polkorrektre alakitani a posztomat tegnap, ezért le is tettem róla. :)
    nem elég a sok éves számtechben eltöltött idő, szaktudás is kell.

munkám során öszekerülök telefonon olyan emberekkel, akik technikai problémával fordulnak hozzám, majd mikor kérdezgetés alkalmával triviális dologra kérdezek rá, és a kedves telefonálónak fogalma nincs róla, hogy mi az, akkor vissza szoktam kérdezni, hogy "de hát a beszélgetés elején ön azt monda, hogy ön informatika tanár az XY egyetemen és ért hozzá"... akkor persze megy a hebegés habogás, rosszabb esetben a hisztéria, hogy én ne oktassam ki... holott csak kérdezek :DDDDDDD

Új hozzászólás Aktív témák