-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
LógaGéza #39598 üzenetére
Hasonló AMD-től az AM1, úgy tudom az 3D-kompatibilis, de tuti ami fix kérdezz rá itt.
-
-
canniball
nagyúr
Olyan 12V-osaim vannak mint amit az imént linkeltem, ha jól rémlik az egyik 75, a másik 80W-os (nem emlékszem pontosan, évekkel ezelőtt vettem őket ebay-ről). Már ha a Pico-kra gondoltál. Ha a külső kockákra, akkor az egyikhez egy 75W-os LC Power van, a másikhoz egy 90W-os adapter.hu-s.
-
canniball
nagyúr
válasz
Janaboy #39566 üzenetére
Én azért vettem N3150-t, mert újabb, passzív, kapható (nem tudom most éppen mi a helyzet, de korábban a QC5000ITX/PH úgy volt kapható, mint a mesében) és a desktopként használt Bay Trail lapom (nem) melegedése meggyőzött.
De a célnak nyilván mindkettő megfelel.Ribi!
Ha valakit ez aggaszt vehet wide input-osat is. Viszont évek óta használok 12V-osat és sosem volt belőle probléma.LógaGéza!
Ha a csatit meg tudod oldani, akkor nincs gond.A Harmonyhoz én egy ilyennek a vevőjét használom.
-
canniball
nagyúr
N3150-ITX - 27k vs. N3150DC-ITX - 46k; a kettő között van 18-19k difi.
80W-os pico és 60W-os kocka cca. 13k.[L]LógaGéza!
Látom a feszültség passzol, a csatlakozóra is nézz rá, hogy az is jó legyen. (Én egyszer megszívtam egy ilyen ledes adapterrel: a boltban 2.5/5.5 csatival árulták (az kellett nekem), aztán itthon kiderült, hogy csak 2.1-es, vihettem vissza Pestre.)
-
canniball
nagyúr
válasz
_Smooth #39561 üzenetére
Látod ez eszembe sem jutott, bizony nincs a hátlapon; alaplapi tüske viszont van, csak azzal újabb "kihívás" elé nézünk.
-
canniball
nagyúr
válasz
LógaGéza #39558 üzenetére
Egyrészt a DC-s verzióhoz úgy tudom jár a külső adapter is, így azt nem kell hozzá venni. Másrészt csak ismételni tudom magam: mivel árban ugyanaz én továbbra is a Pico-t javaslom. Később ha cserélnétek a lapot szerintem könnyebb eladni a "simát", másrészt nem kell megint a tápon gondolkodni.
A Harmony remek dolog, csak ajánlani tudom; ugyan nekem csak a(z anno) legolcsóbb 600-as van, de ez is f@sza cucc a három (TV, HTPC, AVR) külön távirányító helyett. Viszont ugye az csak távirányító, a vevő részt ahhoz is külön meg kell venni!
-
canniball
nagyúr
válasz
LógaGéza #39552 üzenetére
Annyival jobb, hogy gyártanak olyan lapokat amiken van 4 SATA (már ha ez számít) és van a hátlapon optikai csatlakozó, a többi gyártónál ez nem feltétlenül jellemző.
Ha Asrock lesz akkor amire érdemes lehet figyelni, hogy egyes boltokban 2, másokban 3 év garival adják.Távirányítóból szinte végtelen a kínálat, az egyszerűbb/olcsóbb (1k Ft) daraboktól a "csillagos égig" van minden. Az ebay-en írd be, hogy "pc remote" és látni fogod.
Itt egy bökkenő van az N3150-nél, amivel szenvedünk itt páran: a távirányítóval történő bekapcsolás bugos (más gyártónál viszont úgy tudom nincs is rá lehetőség).A 300W-os táp ehhez a konfighoz overkill, a fogyasztás nagy részét az vinné el; egy PicoPSU sokkal jobban passzolna hozzá.
-
canniball
nagyúr
válasz
Stukker1987 #39462 üzenetére
"...felső kat philips LCD-vel..."
Akkor itt (is) van eltérés, az én TV-m nem felső kategória."...minden filmnél feltűnt hogy a WD TV-m általánosságban jobb képet adott."
Van valahol egy olyan lehetőség, hogy a gyengébb minőségű videók minőségét feljavítja. Ha jobb minőségű filmeknél is ezt tapasztaltad, akkor persze mindegy."...de a szemcsésség még így kis látható picit."
A kábel ugyanaz?"Rá tudja őket menteni a lejátszó?"
A Kodi csak a médiatár exportálásánál (ott is csak az egyedi opciót választva) ment a filmek mellé, amúgy saját adatbázisból dolgozik.gurabli!
"Az adapter semmit nem ad hozzá, csak átalakítja a csatolófelületet..."
A csatolófelület ugyanaz, ahhoz nem kéne adapter.róland!
Az iménti linken az olvasható, hogy két dolog kell: egy SATA szál és egy router chip. Gondolom ha szabványosították a dolgot, akkor az előbbi az ami megvan és a chip lehet kérdéses; azt kéne kideríteni, hogy van-e. Tartok tőle, hogy ezeken az olcsóbb lapokon ezt hiába keresnénk. De ha valaki tudja próbálja ki és minden kiderül. -
canniball
nagyúr
válasz
radi8tor #39354 üzenetére
S azt hogy? Nekem úgy rémlik a mPCIe-ből hiányzik valami ami a mSATA-ban megvan, ezért nem egy az egyben kompatibilis a kettő; akkor egy ilyen adapterrel ami hiányzik hogy kerül bele? Vagy rosszul emlékszem?
Stukker1987!
Ugyanez a felállás csak W7, megfelelő forrással szemcsés képet én nem tapasztaltam. Persze lehet más a kijelző, más a szem, de ha annyira észrevehető gondolom feltűnt volna. Milyen megjelenítővel és milyen forrással próbáltad?Az USB-s megoldást még sosem próbáltam, de szerintem nem okoz neki gondot.
-
canniball
nagyúr
válasz
stigma #39416 üzenetére
Parancsolj! Vagy az aprón találsz fele ennyiért is.
-
canniball
nagyúr
válasz
Zirowe #39410 üzenetére
Nem élek vele, így nem tudom pontosan mi a minimal konfig ami kéne hogy érdemben használni tudd (várd meg a többiek válaszát vagy kérdezz rá a szomszéd topikban); annyit tudok, hogy ahhoz épített gép (és ehhez persze nagyobb pénztárca) kell.
Így van, OE alatt nem fog menni.ll-kobe!
Home Cinema Color Management - További finomítások: MadVR
madVR -
canniball
nagyúr
válasz
gjanner #39366 üzenetére
Köszi, lehet élni fogok a felajánlással.
Janaboy!
Pedig páran már építettek a lapodra, eddig még senki nem panaszkodott.
Körülnéztem az enyém BIOS-ában, nem láttam olyan opciót, hogy le lehetne tiltani az USB3 portokat...chemand!
Előre ne keseredj el, majd kiderül az működik-e ha megérkezik.chesterboy!
Nálam a vezetéknélküli bill.-tel (Logitech K400) is rendben működik; csak épp a távrángatóval nem... -
canniball
nagyúr
válasz
Janaboy #39362 üzenetére
Persze, hétvégén majd kipróbálom, ezen nem múlik. Arra nem emlékszel véletlen, hogy milyen lapról volt szó? Mert a Braswell USB szempontjából valami különleges fajta lett, a Windowst sem lehetett csak úgy telepíteni USB-ről, külön programmal lehetett kompatibilis telepítőt készíteni...
Mivel alap az USB-ébresztés sosem kapcsoltam ki, így ezt a DS témát sem néztem még.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
chesterboy #39340 üzenetére
Azt mondtam volna előre, hogy emiatt felesleges; én eleve azzal kezdtem.
-
canniball
nagyúr
válasz
gjanner #39335 üzenetére
Egyrészt mint írtam a korábbi lappal rendben működött a dolog ugyanezzel a vevővel, másrészt chesterboynak másmilyen vevője van és azzal sem működik; tehát tuti a lap (vagy a platform?) hibája.
chesterboy!
Mennyire tudsz (vagy nem) angolul? Nekem a Harmony miatt wifis távirányító nem jó, így már már ott tartok, hogy kéne írni az Asrock fórumba hátha valaki tudja a megoldást (vagy hogy tudjon róla a gyártó, mert lehet nem is ismerik a hibát), de az angolom sajnos elég gyenge... -
canniball
nagyúr
válasz
chesterboy #39331 üzenetére
Akkor üdv a poklomban, én is ezzel szenvedek...
Ugyanilyen lapom van, ilyen távirányítóval, egész pontosan ennek a vevőjét használom egy Logitech Harmonyval. Ha kikapcsoláskor készenlétbe küldöm a gépet akkor nem kapcsol be távirányítóra (a vezeték nélküli billentyűre igen), ha leállítással kapcsolom ki akkor pedig minden IR jelre bekapcsol, akkor is ha pl. a távirányítóval a TV hangerejét állítom. Próbáltam felcserélni a két vevőt (távir. és bill.), átdugni USB2-ről USB3 portra, de semmi nem változott.
Korábban egy Asrock E350M1 lap volt a gépben, azzal minden flottul működött ugyanezekkel a "körítésekkel": bekapcsolt ha kellett és csak akkor ha kellett, de ezzel a lappal nagyon nem akar működni. -
canniball
nagyúr
válasz
chesterboy #39329 üzenetére
Billentyűre bekapcsol?
-
canniball
nagyúr
válasz
chesterboy #39327 üzenetére
Milyen lap, milyen távirányító?
-
canniball
nagyúr
válasz
peterattila #39240 üzenetére
A linken a belső szűrők beállításai is látható, azokat is nézd meg.
Ha minden klappol és 7 alatt ment csak 10 alatt nem, akkor sanszos hogy a Windowsban kell keresni, kérdezz rá a 10 topikban hátha van valami trükk a 7-hez képest.
Esetleg még egy másik lejátszóval is megpróbálhatod, hogy tuti legyen a dolog. -
canniball
nagyúr
válasz
peterattila #39230 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39203 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni: mivel az én igényeimet kielégítik az integrált lapok és az épített gépek jóval drágábbak ezt a területet nem követem/nem ismerem. De talán más majd tud javasolni ilyen konfigot is.
-
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39201 üzenetére
Nincs mit! Nézz körül, aztán kérdezz nyugodtan!
-
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39199 üzenetére
Én a helyedben vennék valami egyszerűbb alaplapot (pl. Intel: Asrock N3150-ITX vagy AMD: Asrock AM1H-ITX+5350 CPU), hozzá 4GB memóriát (ami az adott boltban kapható), SSD-t a rendszernek, noti HDD-t a filmeknek, házat-tápot tetszés szerint és a netezős funkció miatt egy tapipados billentyűzetet (pl. Logitech K400). De nyilván nem egyformák az igényeink, ha ragaszkodsz a két SSD-hez már más fog a kosárba kerülni, ha akarsz távirányítót is (és nem jó pl. egy androidos alkalmazás) akkor az is kelleni fog, ha szükséged van ilyen-olyan képjavítókra akkor erősebb vas kell stb. stb.; azért kérdezünk ennyit hogy ennek ismeretében tudjunk segíteni.
-
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39193 üzenetére
"...netezésre is használnám a gépet ,ezért nem értettem a dolgot,gondolom ahhoz csak kell az egér és bill."
Ahhoz kell, a távirányító a HTPC-funkcióhoz jobb; és persze a kettő nem zárja ki egymást."Az ssd csendesebb,és kisebb helyszükségletű."
Hogy csendesebb az tény, viszont egy noti HDD-nek pont ugyanannyi hely kell mint egy SSD-nek.Viszont nem értem a dolgot: te a hűtő köré építed a rendszert?
-
canniball
nagyúr
válasz
devil-k #39186 üzenetére
Pedig van abban valami amit mond, jobb lenne az egészet egyben, minden komponens ismeretében összeállítani.
ctrlaltdel13!
Ezekhez ez egy integrált mobo is bőven elég, így máris nem gond a lapos CPU-hűtő (mivel gyárilag az van rajtuk). Újban gondolkodsz vagy használt is lehet? És miért szeretnél ehhez mATX méretet? -
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39182 üzenetére
Hogy melyik házba épített egységgel mit lehet kezelni, azt elsősorban a ház tulajdonságainál kéne kitúrni. De ha nem zavarna egy külső egység, akkor egy USB-s távirányítóval jóval költséghatékonyabban megoldható a távirányítás.
Hogy az egeret kiváltják-e? Attól függ mit választasz. Én egy olcsó távirányítót vettem, van rajta joystick de közel sem olyan kényelmes mint egy egér. Ha pedig arra is gondoltál, hogy a billentyűzetet is kiváltja-e akkor azt már csak igazán nyögvenyelősen. Ha nem szigorúan HTPC-t tervezel és rendszeresen szükséged lenne az egérre/bill.-re, akkor inkább vegyél valami tapipados billentyűzetet. Ha nem erre gondoltál akkor pedig nincs is különösebb probléma: amíg telepíted és beállítod a gépet addig rákötsz egy kéznél levő kombót, majd lehúzod és a használat során tudod a távirányítót használni.
A két SSD helyett javasolnám az SSD+HDD felállást, egy merevlemez ár/kapacitás arányban sokkal jobb mint egy SSD és a filmek alá az is elég.
Nem tudom pontosan mekkora hűtőre és milyen stílusú házra gondoltál, illetve hogy mi lenne a pontos konfig, de nézz rá pl. a Silverstone ML szériára.envagyok!
Ugyan már! Mint láthatod ebben a témakörben is van szakértőnk. -
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39179 üzenetére
Privátban? Ezért van a topik, kérdezz bátran!
-
canniball
nagyúr
válasz
chesterboy #39137 üzenetére
Pedig össze-vissza kerestem mégsem találtam...
Köszönöm! -
canniball
nagyúr
Tudja-e valaki az mitől lehet, hogy újabban a hosszú filmtartalmak nem gördülnek? Elnyomkodtam esetleg valamit (s ha igen mit) vagy máshol keresendő a probléma forrása?
-
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
LLKobe #39006 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én sem találom ezt az opciót.
Épp a minap jártam úgy, hogy: a mappa neve a film címe és a megjelenés éve (direkt írtam így, hogy megtalálja), benne a fájl neve a film címe (év nélkül); naná hogy egy másik (azonos című, de más évjáratú) film adatait szedte le...envagyok!
L mint link:
[L:ide kell a link]ide pedig a szöveg[/L] -
canniball
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #38892 üzenetére
Dual audio (gyárilag) nincs (úgy rémlik mintha azt írta volna valaki itt, hogy a következőben lesz). A többit nem tudom.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
betyarr #38835 üzenetére
Ha ráérsz várni pár hetet, akkor ebay-en beírod hogy "pc remote" és lesz csillió találat. Ha gyorsabban kell, akkor itt van pl. ez. Ha még gyorsabban kell és van valami okos kütyüd otthon, akkor tedd fel a Yatse-t (bár ez nem IR hanem wifi).
-
canniball
nagyúr
A téma összefoglaló útjára indítva. Mint látható nem egy mély tartalmú esszé, inkább csak próbáltam összegyűjteni a hasznos irományokat amelyek utat mutathatnak az abszolút kezdőknek és melyek nem túl régiek. Ha bárkinek bármi ötlete lenne (oda nem illő link került be, esetleg kimaradt valami hasznos, netán "linken kívüli" okosságot kéne bevésni) kérem jelezze!
-
canniball
nagyúr
válasz
varmi2 #38693 üzenetére
A fHD lejátszást már évekkel ezelőtt az Ion is tudta, manapság pedig már bőven lehet válogatni a lapok között ha valaki csak ennyire vágyik.
Ugyanakkor nem egy kolléga van itt aki vászonnal és nem alap kategóriás hangrendszeren mozizik, valamint bűvöli a különböző képjavítókat; ők azt állítják igenis látható/hallható a különbség (amit csak drágább rendszerrel lehet elérni). Ennek fényében erősnek gondolom de facto kijelenteni, hogy az 50k feletti bekerülési költség nevetséges... Neked és nekem elég az olcsóbb/egyszerűbb gép, nekik drágább/nagyobb tudású kell. Csak ismételni tudom magam: fogadjuk el, hogy mások az igényeink!flashpointer!
Kelleni fog egy erősítő és hozzá a hangfalak, melyeket megvásárolhatsz egyben vagy külön-külön (2.0, 5.0, 5.1). 100k-ból ha újban gondolkodsz szerintem csak az erősítő és a két front fog kijönni. De ez inkább ide tartozik: Házimozi belépőszinten -
canniball
nagyúr
válasz
enricotoxic #38679 üzenetére
"Azt gondolom, hogy nem érdemes ... külön-külön dedikált gépeket tartani."
Én meg pont az ellenkezőjét gondolom.
Nem egyformák az igényeink, de szerencsére adott a lehetőség hogy mindenki a neki tetsző gépet rakja össze."50e forintért milyen PC-t raksz össze?"
A manapság kapható integrált lapokkal összerakható 50k-ból egy (alap) HTPC-feladatokra bőven megfelelő gép. És azokra még 10+k-s cpu hűtő sem kell, vígan mennek passzívan a gyári bordával. -
canniball
nagyúr
válasz
róland #38654 üzenetére
80W ha jól emlékszem, de lehet csak 75W.
athew!
Gigabites port van a lapodon, ennél biztos ki lehet többet facsarni belőle.
Ha mindenképp csere és bele akarsz férni a 20k-ba, akkor szóba kerülhet még a (kifutó) Asrock Q1900 széria vagy az utód Braswell (kicsit többért); de ezeknél a memória is cserés. -
canniball
nagyúr
válasz
varmi2 #38639 üzenetére
Sajna nem tudok linkelni; annyit tudok hogy régebben ilyen volt az iMon illetve hogy az aprón volt egy hirdető aki ilyesmiket árult, hogy most lehet-e kapni ilyesmit azt nem tudom.
Nem hiszem hogy te nem tudnál valamit, amelyik lapomon volt ilyen azon hót egyszerű volt a dolgom: ha bekapcsoltam működött és kész. Elvileg egyedül a távirányítónál van annyi trükk, hogy az utolsó áram alá helyezés után nem működik a dolog, csak a második bekapcsoláskor. De egérre-bill.-re nálam mindig is indultak a gépek.
-
canniball
nagyúr
válasz
Janaboy #38527 üzenetére
A HD audio passtrough hiánya az driver probléma, az elődnél (Bay Trail) is ez volt aztán javították. A 3D "limitáció" az pedig nem "még", hanem már (az előddel úgy tudom ment), hogy ezt később fixálják-e azt nem tudom. Ha ezekre szükséged van és nem zavar hogy "régi", akkor nézd meg a BT-t (pl. Asrock Q1900 széria).
-
canniball
nagyúr
válasz
frankdelgado #38418 üzenetére
Azt hiszem erre inkább a milyen gépet vegyek topikban kéne rákérdezned.
(#38443) ratkaics!
Vannak beépített IR-vevővel rendelkező házak (legalábbis régebben voltak), de jellemzően a felső kategóriában, amit a nagy többség nem tud/hajlandó megfizetni. Pár tízezer forintért én is elviselek egy pár centis vevőt a gép/TV körül, amit ráadásul el is lehet úgy helyezni hogy egyáltalán ne legyen feltűnő.
(#38496)
A thinITX-nek úgy tudom felára szokott lenni, nem találtál hasonlót "normál ITX"-ben? Esetleg rákérdezhetsz a Mini-ITX topikban, hátha ott tudnak mást ajánlani.
Viszont én nem ragaszkodnék a DC-hez, a felárból megvan a picoPSU és az egy esetleges lapcsere esetén is megmarad.PistiSan!
Teljesen elvesztettem a fonalat: milyen távirányítód volt és van? És melyikkel mit tudsz vagy nem tudsz csinálni?ctrlaltdel13!
Ha nem ezer szálon tolod a torrentet (bár nem értek a torrenthez de úgy tudom a sok szál lehet megterhelő) akkor erre egy integrált lap is jó lehet. Az erősítőn milyen bemenetek vannak/hogy akarod oda küldeni a hangot? Használt termékek is szóba jöhetnek vagy csak újban gondolkodsz? Van-e már valamid a projekthez (HDD stb.)? Milyen házat szeretnél (van aki minél kisebbre vágyik, másnak az erősítő méret a HTPC-ház)? Linuxot ismered vagy Windowsban gondolkodsz? Filmnézés alatt pontosan milyen filmekre gondolsz?Celtis!
Ne lankadj! -
-
canniball
nagyúr
válasz
PistiSan #38435 üzenetére
A célzási kényszer a távirányító rész sara, az nem szór eléggé, a vevőjét a Harmonyval használva szinte bárhova lőhetek működik.
Mint írtam kikapcsolt állapotból nálam bekapcsolja a gépet, a baj az hogy bármilyen jelre, akkor is ha nem kéne mert pl. a TV-n állítom a hangerőt. Nálam alvó állapotból nem hajlandó ébreszteni. Nekem tulajdonképpen mindegy lenne melyik módszer, csak az egyik működne; de mint látható mindkettő problémás. Bezzeg a jó öreg Brazos-szal nem volt ilyen gond... -
canniball
nagyúr
válasz
#75912448 #38428 üzenetére
Igen, láttam hogy közben ezt kitárgyaltátok (és hogy nekem sem érdemes foglalkozni vele).
ratkaics!
Én egy ilyennek a vevőjét használom Harmonyval, ez méreténél fogva szerintem nem zavaró. Beépíthetőről nem tudok.Celtis!
Persze, engedélyezve van az usb-s bill./távirányító és az usb-s egér is (hiszen különben kikapcsolt állapotból sem indítaná); már ha erre gondoltál. -
canniball
nagyúr
Újabb probléma az újabb lappal...
Korábban volt ugye az Asrock E350 mobo, rajta az usb-s IR vevő + hozzá a Logitech Harmony, a rendszert úgy állítottam be hogy kikapcsoláskor elaludt (Win - Energiagazdálkodás - A főkapcsoló megnyomásakor...), bekapcsoláshoz pedig a bios-ban engedélyeztem az usb-s ébresztést.
Most a lapot Asrock N3150-re cserélve átdugtam a vevőt (valamint az eddig is használt bill.-t) és mindent ugyanúgy beállítottam. De mégsem ébreszti a gépet. Azt hittem az usb porttal lesz gond, de a szomszédos usb-re dugott Logitech K400-ra felkel a gép.
Gondoltam sebaj, akkor alvás helyett legyen kikapcsolás. Így fel is kelti az IR a gépet; csakhogy így meg minden jelre felébred, arra is ami a TV-nek küld a távirányító.Tehát összefoglalva:
- a vevő jó, mert az előző lappal problémamentesen működött és a kikapcsolt gépet most is bekapcsolja
- az usb-vel nincs gond, mert a bill. kérésére ébred alvásból is
mégis az a helyzet, hogy
- alvó gépet az IR nem ébreszti (csak a bill.)
- a kikapcsolt gépet viszont minden jelre bekapcsolja, akkor is ha nem oda megy.Adjatok valami ötletet, mert én már kifogytam belőlük.
-
canniball
nagyúr
Ha már ilyen szépen összegyűltetek akár össze is állíthatnátok egy listát, hogy mind tudjuk mely folyamatoktól lehet büntetlenül megszabadulni.
-
canniball
nagyúr
válasz
LLKobe #38357 üzenetére
Pont ilyen tapasztalatom nincs, csak majdnem: nálam ugyanez van csak hálón vannak a filmek, ahol a gép forgalom nélkül fél óra után elmegy aludni; ezzel nincs gond, működik a dolog.
De ezt vásárlás előtt is ki tudod próbálni.harylmu!
Annak ott nem sok köze van a rackhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest