- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Lenne egy kérdésem htpc platformmal kapcsolatban.
Régen volt nvidia ion gépem, az windowssal iszonyú lassú volt.
Annó jól jött az openelec.
Jelenleg egy N3540-es laptoppal kísérletezem, és a linux/openelec/kodi illetve windows10/kodi rendszer előnyeirre, hátrányaira lennék kíváncsi.
Nekem a fenti laptopon ssd-vel már alig van különbség a bootidőben, A kép- és hangszolgáltatásokban sincs különbség. Ugyanúgy mindkettő kiadja a hd hangokat, tudja a kadenciahelyes lejátszást. Az egl-es openeleccel mondjuk van annyi gond, hogy néha lefagy. A kodi sebességében sincs nagy, könnyen észrevehető különbség.
A fájlok le- feltöltése sem gond egyik rendszeren sem.
TV szerver is megy win-en is (Dvbviewer szerver), amit kodin belül el lehet érni kliens oldalként.
Ráadásul win-re sokkal könnyebben beszerezhetők a tunerkártyák driverei, mint linuxnál.
Nálam használhatóságot tekintve a win tűnik nyerőnek.Erre a kérdésre szeretnék pro, kontra érveket kapni, mi a véleményetek erről.
A másik kérdés az lenne, létezik-e akár usb-ről bootolható win image, ami gyakorlatilag kigyomlált, kiherélt, és teljes mértékben médialejátszásra kihegyezett. Tehát sem frissítések sem extra feleslegesen futó szolgáltatások nincsenek benne. Minden a kép- és hangminőségre van kihegyezve?
Marha jó lenne egy ilyen, és akkor mint az openelec, tiszta plugnplay lenne. Kiírom pendrive-ra, bootolok róla, és már indul is a kodi. Legutolsó amd,nvidia,intel driverek a rendszerben,directx, kodi, madvr,mpc-hc, és mindenki csak kiválasztja, mit szeretne.
Erről vélemény? -
envagyok
veterán
Lőn mennyország:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=264323
Windows 3d mvc -
envagyok
veterán
válasz
bajnokpityu #41923 üzenetére
Köszi.
5.1-et is tud mérni? -
envagyok
veterán
Kicsit OFF:
Olyan szoftvert keresek pc-re, amivel kalibrálni lehet a hangfalakat.
Valami olyasmire gondoltam, amivel lehet grafikonokat készíteni minden csatornán lévő hangfalról (front, center, surround, subwoofer)
Mérőmikrofont kaptam az erősítőhöz, de annak elég gagyi a kiegyenlítő rendszere, ezért gondoltam pc-re.
HDMI-n csatlakoztatnám az erősítőhöz, a mikorofont pedig egy usb-s hangkari mikrofon bemenetére.Próbálkozott már vki ilyesmivel?
Igazából azt veszem észre, hogy itt a htpc topikban szinte mindenki a képminőséggel maximálisan foglalkozik, de a hang valahogy kimarad.
Pedig szerintem legalább annyira fontos.A szoftverhez visszatérve jó lenne az ereedmények alapján jobban belőni az erősítőt, mint a gyári rendszer (hangerő, hangnyomás, távolság, equalizer) vagy pedig pc-n eltárolni egy hangprofilt, ami alapján már eleve így átdolgozva jjutni ki a 7.1 (5.1) multichannel hang az erősítőhöz.
-
envagyok
veterán
Eddig universal movie scraper addont használtam a filmek beazonosítására olyan beállításokkal, hogy a port.hu-t állítottam be a cselekményhez.
Mostanában nem igazán akarja lehozni a cselekményt. Vagy semmit nem ír, vagy csak egy számot.
Milyen scraperrel lehet magyar cselekményt letölteni, vagy hogyan lehetne javítani ezt a hibát? -
envagyok
veterán
válasz
cinemazealot #41817 üzenetére
Még abban is ott volt, amit linkeltél:
"Some DVI-D sources use non-standard extensions to output HDMI signals including audio (e.g. ATI 3000-series and NVIDIA GTX 200-series).[9] Some multimedia displays use a DVI to HDMI adapter to input the HDMI signal with audio. Exact capabilities vary by video card specifications." -
envagyok
veterán
válasz
cinemazealot #41815 üzenetére
Tudtommal egyes videokártyák adnak ki dvi-n hangot, amit dvi-hdmi kábellel lehet használni.
-
envagyok
veterán
Van egy pc-m (core q6600, nvidia 960gtx vga) , amin néha szeretnék a monitoron is filmezni (23.97, 24, 25, 50i anyagok).
Az lenne a kérdésem, hogy mpc-hc-vel milyen rendererrel, beállításokkal lehet elérni a legakadásmentesebb, remegésmentesebb képet.
Igazából nagyrészt fullhd anyagot nézek, a monitor is az, és 60hz-es frissítéssel kellene egy jó eredmény. -
envagyok
veterán
Próbáltam bitstreammel kitolni Dolby atmos és dts:x anyagokat, de se openeleccel se wines kodival, se mpc-hc-vel nem megy. DolbyHD, DTS-HD ma az rendben van. (egyik az egy laptop (N3540 Pentium) a másik egy gtx960-as konfiguráció)
Az erősítő egy denon avr-x1200, elvileg tudja mindkettő formátumot.
Bár csak sima 5.1 szett van rákötve, lehet ez a baj? -
envagyok
veterán
Most nálam is x akták vannak:
Van egy laptopom (Intel N3540) és ugyan van pi2 otthon, de néha ezzel szoktam szórakozni.
Win 10 van fenn, minden a legfrissebb, és openelec usb-n vaapi egl verzió.
Régen winnel is ment, és oe-el is, most viszont winnel nem rakja ki Hdmi-n a jelet, nem érzékeli, ha kijelzőt kötök rá.
Openeleccel ugyanúgy megy, mint korábban.
Mi lehet a gond? -
envagyok
veterán
Universal movie scrapert használok, abban ki lehet választani a port.hu-t tartalom letöltésre.
-
envagyok
veterán
válasz
_Smooth #41039 üzenetére
Ezt az adatbázis dolgot hogyan lehet megoldani?
Nálam 3 készülék megy non-stop.
Két pi2 és egy wetek. Mindegyik openeleccel.
Gondolom egyiket ki kellene nevezni szervernek gondolom. Talán a weteket kellene. Ott OE alatt hogy lehetne beizzítani a dolgot?
Illetve a pi-k, androidos,windowsos kodival hogyan állítsam be a kliens dolgot? -
envagyok
veterán
Ajánlottak eladásra egy Asus h61m-f alaplapot.
Dvi kimenet van rajta, azzal átalakítóval kimegy a hd hang passtrough-ban vagy a 8 csatis pcm?
Illetve milyen procival milyen hardveres dekódolásra képes? (hevc,h.264,stb.) a sandy bridge lga1155 procival Tudja már a kadenciahelyes lejátszást? -
envagyok
veterán
Kipróbáltam az N3540 inteles laptoppal az Intel féle Openelecet (vaapi with egl) Nem rossz, de hd hangos filmeknél ritkán kihagy a hang, és ritkán röccenik a kép is. Tvheadend tv klienssel pedig pl. M1hd nem olyan folyamatos, mint az amlogic openelec mxq-m. Pedig beállítottam mindent.
Van ötlet, hogy mitől lehet? -
envagyok
veterán
Ugyanazon az USB porton?
Vagy az alaplapon nincs jumper a +5v engedélyezésére az USB porton?
Esetleg a biosban? -
envagyok
veterán
Beújítottam egy gtx 960 vga-ra.
Érdekes, hogy az mpc-hc hibátlanul játsza a 4k hevc 10 bit anyagokat, de a kodi akadozik.
A legújabb jarvis bétát használom.
Találkozott vki ezzel a problémával? -
envagyok
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #39203 üzenetére
Ssd-t Torrentre?
-
envagyok
veterán
http://m.prohardver.hu/hir/hivatalosan_befutott_intel_skylake-alapu_nuc_pc.html
-
envagyok
veterán
válasz
Wasquez #38962 üzenetére
Azért írtam hogy ritkán
Egy évben 1-2 film
Meg a gyerek játszik rajta néha.
Netezni tablet, és Z3735 ill N3540 laptopok, filmezni raspberry pi, és amlogic openeleccel.
Csak néha 3. Helyen is muszáj filmet nézni.Igazából nincs értelme lecserélni.
Minden új játék fut rajta, ha másra használom, akkor is villámgyors. Heti átlag 4 órát megy, max. havi 100 forintot tudnék spórolni. -
envagyok
veterán
Van egy pc-m, amin nagy ritkán azért nézek filmeket.
Core Quad Q6600 4*2.88 cpu, Ati 6850 VGA LG245WP monitor 1920*1200 60p
A legújabb mpc-hc és legújabb madvr (mindkettő 64 bit, a windows 10 is)
Milyen madvr beállításokat érdemes eszközölnöm?
Leginkább a következők mennek:
23.976 és 24 fp 1080p és 720p filmek
DVD iso-k
1440*1080i50 mpeg2 kamerafelvételekMPc-hc-vel, és madvr-el, illetve legújabb kodi 16 bétával mik a legjobb beállítások, a maximális képminőség érdekében?
-
envagyok
veterán
válasz
xtremetuning #38720 üzenetére
Nekem volt projim, 2.5m széles vászonnal 3-4 éve.
Wdtv live-al, és asrock ion mini pc-vel használtam.
Sokkal több problémát okozott a projektor és a vászon képminőség szempontjából, mint a lejátszó hardver. El is adtam, most 65-ös plazma van és egy 4k-s 60-as ips tv-m. Hidd el, itt is számít a minőségDe a komoly hardver csak skálázáskor kell, ott is főleg felskálázáshoz, és interlaced<>progresszív átalakítások, Ill 24->60 fps koverzióhoz.
Ha 1080p anyagot 1080p kijelzőn fps konverzió nélkül néz vki, akkor kizárt hogy képminőség javulás hoz. Persze lehet élesíteni, stb, de az már nem az eredeti anyag. -
-
envagyok
veterán
válasz
Oszilaci #38703 üzenetére
Nem erről van szó, de 100-ért inkább sztereó rendszerben gondolkodnék, ha a minőségre törekednék.
Pl. 2-3 éves avr (dts-hd, stb.) 30 körül, és egy pár hangfal (dali zensor 1 v 3, vagy vmi hasonló 60-80 körül újan v 1-2 évesen (5 év rá a gari)
És később fejlesztgetném. Egy Sub 80-tól, surround 60 körül, center 40-50.
Egy ilyen rendszerrel már élmény zenét, filmet hallgatni, nem rémálom.
Egyik szomszédnak is ilyen 100k-s rendszere van, hát.. Se mély, se magas, se részletesség.
Én is olcsón akartam, vettem is, el is adtam.
Most viszont maximálisan elégedett vagyok
Amit írtam, azzal csak időt, és pénzt spórolok neked. -
envagyok
veterán
Nektek is eltűnt az opensubtitles felirat addon telepítési lehetőség az addonok közül?
A supersubtitles pedig már ezer éve hibát jelez
Mit érdemes telepíteni? -
envagyok
veterán
válasz
flashpointer #38699 üzenetére
Avr + sub + 5 hangfal
Kérdés hogy mennyit szánsz rá, újat v használtat keresel, mekkora a helység...
100000 forinttól a csillagos égig terjed az ár.
Ami nem gagyi, és érdemes megvenni, az kb. 300Eft-tól van. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Ahhoz is kell madvr, ha szeretném ('képjavítók' nélkül) az eredeti forrásanyagot az eredetihez legközelebb álló minőségben lejátszani?
Vagy ahhoz milyen beállításokat érdemes eszközölni?
FullHD tvm van, főleg 1080p videókat nézek, ritkán 720-ast, és néha sd 50i tvadásokat.
Openelecet használok, ott a váltáskor felbontást nem állít, csak fps-t. Az 50i-t 50p-vel játsza.
Mi a legjobb beállítás? Melyik lehet jobb? A tv skálázása vagy az openelec? -
envagyok
veterán
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy milyen kodi, mpc-hc, és madvr beállítások, illetve ezeknek milyen kombinációja a legalkalmasabb egy intel atom z3735G-s mini pc-n?
Itt még probléma a throttling, ha a proci elér bizonyos hőfokot, leszabályoz a rendszer.
Van valaki, aki ilyen rendszert használ htpc-nek?
Az enyém passzív. -
envagyok
veterán
válasz
schferenc77 #36148 üzenetére
Szerintem tartsd meg a pi2-őt, nekem mindkettő van és a weteket csak tvheadend serverként használom, kicsit kiforratlan még rá az openelec, a pi2 jobban képben van a fejlesztésnél. Plusz van egy gyanúm, hogy a wetek nem tudja a 23.976 fps-t, bár nem tudom hogy lehetne meggyőződni róla.
Esetleg később mikor már nem alfa lesz rá az enigma alaprendszer. -
envagyok
veterán
Van egy asztali gépem, amin szeretném kipróbálni az openelec-et, de csak usb pendrive-on.
De valamiért az elkészült pendrive-ot nem tudom beállítani boot eszköznek, talán a filerendszer miatt.
Egy abit ip35 alaplapom van.
Eddig amit csináltam: letöltöttem az openelecet (img), felírtam egy pendrive-ra a windisk 32 image-vel, arról bebootoltam, majd a dos-os felületen telepítettem az openelec-et a másik pendrive-ra.
Innentől viszont a bios-ban nem látszik a másik pendrive, ezért bootolni sem tudok róla, windowsba bootolva pedig ismeretlen filerendszert ír.Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget -
envagyok
veterán
Egy másik topicba linkeltek be egy leírást, de szerintem itt is hasznos lehet:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=222576 -
envagyok
veterán
Tényleg, a windows alatt támogatott a dolby hd, dts-hd bitstream kimenete?
Nekem semelyik eszközzel nem akar összejönni mpc-hc és kodi alatt.
Olvastam valami cikket, hogy ezt a windows tiltja, valami védelem hiánya miatt."Audio support for Dobly TrueHD* and DTS-HD MA* is not supported on Intel BayTrail Processors.
PAVP-Audio is a platform level content protection mechanism that is to be used for HBR's output.
There is no support for PAVP-Audio on Baytrail" -
envagyok
veterán
válasz
Patice #32405 üzenetére
HDMI-t értek spdif alatt, de jobban értelmezhetően:
Az ati Hdmi kimenetén nem megy ki bitstream módban a ddhd és a dtshd, csak zörgèst hallok.
Az audio control panel szerint az ati Hdmi hangeszköz tudja bitstream üzemmódban a ddhd-t, a dtshd-t, és a sima dd-t és dts-t is.
A sima dd és dts kimegy bitstream módban csak a hd-s hang nem. -
envagyok
veterán
Sziasztok, egy problémával küszködök töb eszközzel is egy ideje.
Van egy pc-m, amiben még régi q6600 quad core proci van, és ati radeon hd6850 vga.
A vga-n van hdmi kimenet is, ami tökéletesen működik is, dts-t ,é s a DD-t áttolja spdifben az erősítőnek.
De a dolby HD, és a DTS HD master audiónál csak sistergést hallani. A AMD hangeszköz tulajdonságoknál szerepel a dolby digital HD és a DTS HD is.
Akkor most tudja, vagy nem?
Vagy mit kell beállítani MPC-HC-n, illetve a KODI-ban?
Még valami, a jelenlegi TV-m UHD-s, milyen VGA, vagy alaplapi vga támogatja az UHD kijelzőket, a h.265 szabványt, és a dolby-hd, dts-hd hangformátumokat? -
envagyok
veterán
Érdeklődnék hogy Intel gen7 (atom z3735) gpu Hdmi kimenetén hd-s hangot lehet továbbítani az erősítő felé?
Vagy állítsam a hangkimenetet 5.1-re, és akkor dekódolja a Kodi?
Kodin directsound-hdmi választásánál csak dd és dts lehetőség van, wasapi-nál előjön a dd-hd és a dts-hd is a bitstream beállításoknál, de nincs hang az erősítőn. -
-
envagyok
veterán
válasz
PeterPH #31950 üzenetére
Én most több évre szeretnék htpc-t, így nekem a h.265 fontos, biztos vagyok benne, hogy 1-2 éven belül azt fogják használni.
Az usb3 és a gigabit lan is alap, azt tudja a j1800, de a h.265-öt nem.
Jelenleg 3 eszközt használok,
Van egy duál sat-os wetek play, az a dvb szerver illetve lejátszó a nappaliban.
Van egy raspberry pi, ami dvb kliens, és lejátszó
Fenti kettőn openelec fut.
Ezen kívül van még egy Windows tablet Hdmi kimenettel, kodival, ami szintén dvb kliens illetve lejátszó.
Ezeket egy wd mycloud szolgálja ki. 90MB/s Megabyte!! Sebességel lehet rá /róla másolni.
A letöltések pedig az Asus rt-ac56u dolga usb 3.0 porton lévő hdd-vel.
A jelenlegi médiákra a raspberry pi is tökéletes, Hdmi ceccel lehet távirányítani is, és megvan 10-15000 forintból.
A wetek playt duál tunerrel azért vettem meg, mert ha a raspberry pi-hez képest gyorsabb, így jobban kezeli a dvb szerveri feladatokat.
Ezért engem csak akkor érdekel csere majd, ha jövőbiztos eszközt látok -
envagyok
veterán
Nekem ezzel a pipo x7-el csak annyi gondom van, hogy usb3 kellene rá 1-2 db, meg infra vevő plusz távirányító vagy cec modul...
Akkor már lenne egy gyors nas.Szerintem érdemesebb várni, a következő széria biztos tudni fogja, illetve idén jön az új Intel proci, a Windows x és hozzá az új Intel Vga, ami talán már h265-öt is fog tudni.
http://m.prohardver.hu/hir/szinte_egyutt_erkezik_broadwell_skylake.html
Ami még gond lehet, hogy csak 32 bites uefi telepítővel hajlandó csak bootolni.
Ahogy észrevettem Linuxra (openelec) csak 64 bites van. -
envagyok
veterán
Sziasztok.
Van egy technotrend usb sat vevőm távval.
Openelec alatt tökéletesen működik, windows alatt eventghostal/kodival csak félig-meddig.
A nyilak és a középső gomb megy, a többi nem.
Hogyan lehetne működésre bírni? -
envagyok
veterán
válasz
FishAir #30758 üzenetére
Nincs más választásom.
A Vga Intel hd videó.
A gépek
Egy Asus transformer book t100, ill egy Windows tablet.
Az a terv hogy valahogy dualboot-ra csináljam őket.
Ha benn az sd kártya akkor openelec, ha nincs, akkor win.
Lehet rufussal kellene inkább az isot felrakni sd kártyára? -
envagyok
veterán
Openelec szakértőktől várom a választ arra a problémára, hogy uefi biosnál hogyan lehet megoldani az openelec telepítését pendrive-ra?
Köszönöm a segítséget! -
envagyok
veterán
Egy kis érdekesség:
Enigma2 plusz xbmc-pc-re.
Az egyik legjobb tv vevő szoftver.
http://www.openpctv.com/ -
envagyok
veterán
válasz
Mezga Aladár #30525 üzenetére
-
envagyok
veterán
23, és 24p-t is lehet választani.
Ha esetleg tudtok vmi progit, ami pontosan kiméri a képfrekvenciát szívesen kipróbálom -
envagyok
veterán
Sziasztok,
A múltkor írtam, hogy intel atom windowsos tablettel is ki kellene próbálni, hogy mennyire jól funkcionál htpc-ként.
Sajnos rosszul szerepelt a MM leírásában a 40k huf-os tablet, és hdmi kimenet nélkül érkezett, vissza is vittem, viszont mivel úgyis megyek holnap Bécsbe, ezért a kinti saturnból fogok elhozni 99 euróért egy olyat, aminek a felbontása rosszabb (8 helyett 7 coll, 1280*800 helyett 1024*600), de engem az annyira úgysem érdekel, a többiben ugyanazt tudja mint az előd. Ezért csak a saját kijelzőjével tudtam kipróbálni, illetve van egy 10 colos szétszedhető asus transformer laptop/tabletem, amin van hdmi kimenet, és azt is tesztelgettem.
Szóval tapasztalat :
a tabletben elég az 1gb ram, 600-700-nál többet sohasem foglalt, pedig futott a dvbviewer server, a kodi, és az eventghost. A dvb-s2 usb-s vevőm remekül muzsikált, eventghosttal tökéletesen lehetett irányítani a műholdvevőhöz adott távirányítóval az xbmc-t. MKV lejátszás is hibátlanul megy, még a legvadabb fileokat is hibátlanul, akadás nélkül vitte, pl. killa sample. Ami ráadás, hogy ezt a beépített wifivel csinálta, mivel nem vettem még meg azt az usb hubot, amin ethernet is van.
A hdmi kimenetes tableten tv-re kötve minden felbontást, és képernyőfrissítést be lehetett állítani 23-60 hz-ig, amit a tv támogatott.
A dvb-s2 vevő is jól tette a dolgát, a hd-s tv adásokat is kezelte. Mindezt kb. 3-5 watt fogyasztással.
1-2 óra nyúzás 10%-ot sem vitt le az akkuból. Készenléti állapotból is vissza lehetett kapcsolni a távirányítóval.
Ami negatívum egyelőre:
- töltés. Tölteni tölt aktív hubbal, de csak kikapcsolt állapotban. Azaz bekapcsolva 10-12 óra folyamatos működést utd.
Elvileg erre is van megoldás, bár még nem próbáltam. Létezik olyan usb otg kábel, ami egy y kábel, és az egyik ágát kell töltöbe dugni, vagy az aktív hubba.
Ezt leszámítva hozta, amire úgy érzem szükség van, úgy érzem 30000 forintból (plusz kb. 3000 az ethernetes hub) egy maximálisan tökéletes média lejátszót lehet faragni, amiről már írtam, hogy tökéletesen működik táblaként is, illetve külső billentyűzetet rádugva akár asztali gépként, notebookként is. Aki nem akar a legújabb jatékokkal játszani, böngészni, emailezni, levelezni, le-, feltölteni tökéletes választás szerintem, szinte mérhetetlen fogyasztással.
Még keresek hozzá valami képtartót, ami szépen megtartja a TV-szekrényen.Nagyjából ennyi.
Egyelőre. -
envagyok
veterán
válasz
Patice #30463 üzenetére
Ez nem erről szól.
A sarok sokat erősít a subon, kvázi lejjebb lehet venni a teljesítményt, sokkal kevésbé torzít.
Az erősítőm teljesen külön kezeli mindkét subot, audissey xt32 mikrofonos kalibráló rendszer van benne. Teljesen korrekten belövi a rendszert, semmi rezonancia vagy egyéb zavaró hatás nélkül szólnak a subok. Azért nem keveset tud a concept sub:
-3dB 29-170hz
30cm hangszóró, zárt rendszer (ez is kozrejátszik hogy nincsenek zavaró körülmények)
160/225w 110dB hangnyomás 21kg
Nekem 200 köbméterre több mint elegendő a 2db.
Szerintem sokan örülnének ha otthon ilyen lenne nekik. -
envagyok
veterán
Itt az egyik olvasnivaló.
[link] -
envagyok
veterán
Nekem a dali sub leírásában is 10-15cm van a sarokban a faltól , zárt láda mindkettő, és nagyon pontos, feszes, ütős hangja van. Nem dübörög, nem puffog.
-
envagyok
veterán
Van egy jó cikk a subokról, otthonról belinkelem. Aszerint a subból 2 sokkal jobb mint 1, és a sarokban van a tuti helyük 10-15 cm-re a faltól.
Nincs magasan a tv, mert mi fekve nézzük.
Az onkyo a subokat is bekalibrálja teljesen, nagyon szépen szól most. A. Nagy tér miatt kellett 2, kb. 100nm az egy légtér. -
envagyok
veterán
válasz
Patice #30435 üzenetére
Dupla sub van, átellenben a sarokban a másik. Abban nincs hiány. A centert fel fogom rakni az oldalsó hangfalak magasságába. A szőnyeg jó ötlet, megfontolom. Sajnos akusztikailag a nappali nem ideális, így is sokat kísérleteztem, mire eddig jutottam. Az erősítő bírja, de ha felmegy a center akkor felteszem.
-
envagyok
veterán
Bocs a képekért, nem menőzni akartam, csak láttam hogy nehéz elképzelni miről beszélek.
Szerintem így azért érthetőbb. -
envagyok
veterán
Az utolsó két képen az asus t100 van, és látszik a gond.
vagy kikapcsolt kijelzővel tudom használni, és akkor el is lehet dugni bárhová, vagy kiterjesztett asztal módban, viszont akkor jó lenne egy xbmc plugin, ami arra a kis képernyőre (az 8 colos lesz) kirak valami információs oldalt, pl. mi megy, vagy csak ha zenét hallgatok ne kelljen a plazmát kiégetni szám információkat.
wifin keresztül is viszi legdurvább bd isokat is, nincs röccenés, nincs ventilátorzaj, fogyaszt 5-6 wattot.
Szeretném nasnak is használni, így azt is eladhatom, illetve mikor áramszünet van, a beépített akku miatt egy szünetmentes tápegység is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged