Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fidel76

tag

Segítséget szeretnék kérni. Lehet nem is jó topik ,de talán. Kinéztem 3 mini PC-t full hd-s tvzéshez meg 1 kis netezés lcd tv-n.
    Acer aspire Revo 3600
    Asus eee box 1006
    Zotac mag

Árba a felsorolás szerint nőnek 50k,60k,70k körül, attól függően milyen jó/rossz a forint.(ezek nem magyar árak, de nem is innen szándékozom venni).Acerhez adnak +ba vezeték nélküli egeret + billenytyűzetet is. Tesztbe láttam már az acert és az asust ahol az acer kiderült jobb nála, sajnos zotac nem volt benne a tesztbe.
    Kérdésem az lenne, hogy ebbe a kategoriába tud-e még valaki valamit ajánlai ami után nézhetnék?
    Nekem a zajszint,fogyasztás számít+ a full hd lejátszája, de neteznék is vele.
    Másik kérdésem pedig valaki használja-e valamelyiket?(érdekelne a személyes tapasztalata)
    nekem a 3 közül az acer a legszimpatikusabb(felrakható tv hátuljára is), csak a tesztbe megemlítették, hogy "bizonyos pc-s alkalmazásokat" nem nagyon tud futtatni de, hogy ezek mik, arra nem tértek ki. Még olyat is írtak, hogy több oladal megnyitásánál is behal a bazár...

Új hozzászólás Aktív témák