Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fidel76
tag
Segítséget szeretnék kérni. Lehet nem is jó topik ,de talán. Kinéztem 3 mini PC-t full hd-s tvzéshez meg 1 kis netezés lcd tv-n.
Acer aspire Revo 3600
Asus eee box 1006
Zotac magÁrba a felsorolás szerint nőnek 50k,60k,70k körül, attól függően milyen jó/rossz a forint.(ezek nem magyar árak, de nem is innen szándékozom venni).Acerhez adnak +ba vezeték nélküli egeret + billenytyűzetet is. Tesztbe láttam már az acert és az asust ahol az acer kiderült jobb nála, sajnos zotac nem volt benne a tesztbe.
Kérdésem az lenne, hogy ebbe a kategoriába tud-e még valaki valamit ajánlai ami után nézhetnék?
Nekem a zajszint,fogyasztás számít+ a full hd lejátszája, de neteznék is vele.
Másik kérdésem pedig valaki használja-e valamelyiket?(érdekelne a személyes tapasztalata)
nekem a 3 közül az acer a legszimpatikusabb(felrakható tv hátuljára is), csak a tesztbe megemlítették, hogy "bizonyos pc-s alkalmazásokat" nem nagyon tud futtatni de, hogy ezek mik, arra nem tértek ki. Még olyat is írtak, hogy több oladal megnyitásánál is behal a bazár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest