-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyovszki4
csendes tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok!
Adott egy PC ami nem dedikált HTPC, erről játszom is stb. Win10 legfrissebb update.
A PC HDMI-vel be van dugva a TV-be, ami PCM-re van állítva és optikán küldi a hangot az erősítőnek ami 4.1-et hajt.Namost amikor először felraktam a surroundokat, akkor elkezdtem bizgetni mert nem volt triviális a beállítása, de sikerült végül, azt hiszem hogy letöltöttem a Dolby Access-t, elindítottam a "Dolby Atmos for headphones" trial verzióját, de végül a hangeszköz beállításnál a dolby atmos for home theatre volt kiválasztva (ami elvileg ingyenes a dolby accessben) és azzal ment rendesen, az erősítő jelezte hogy dolby digital jelet kapott.
Most kisebb kihagyás után próbáltam újra surround tartalmat lejátszani és feltűnt, hogy nem megy, és valóban csak stereo jön ki a windowsból, az egyetlen változás ami történt az az, hogy lejárt az atmos headphone trial verziója. Továbbra is engedi kiválasztani a dolby atmost az eszközbeállításokban, nem dob hibát, nem ugrik vissza stereo-ra de mégis csak stereo jelet küld a windows.
Bárkinek bármi tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Yamaha RX -V496RDS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest