- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyovszki4
csendes tag
válasz
MasterMark #59043 üzenetére
Megnéztem a TV-t és valami DTS volt kiválasztva az automata helyett és az outputhoz csak PCM opció volt, vissza állítottam automatára így a PCM mellett is előjött az automata opció, és megjavult. Ezek szerint mégis én nyomkodhattam el valahogy.
Köszönöm a segítséget
-
benyovszki4
csendes tag
válasz
MasterMark #59043 üzenetére
A TV mindenképp tovább tudja adni, mivel amikor először beállítottam, akkor egyértelműen működött, az erősítő amikor hangot kapott VLC-ből vagy játékból, akkor kiírta hogy Dolby Digital és a hangszóró teszt file-ok is hibátlanul mentek. Azóta valami változott és most nem jó.
-
benyovszki4
csendes tag
válasz
SunMount3r #59040 üzenetére
VLC-t használok, eddig azzal is működött, de most játékokban sem. Azt írja az erősítő, hogy PCM jelet kap, a másik komment alapján akkor az csak stereo lehet
-
benyovszki4
csendes tag
válasz
MasterMark #59039 üzenetére
Hmm, akkor a TV-n fogom megnézni a beállításokat, mert úgy emlékszem, hogy ahoz nem nyúltam, de akkor hátha. Köszi!
-
benyovszki4
csendes tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok!
Adott egy PC ami nem dedikált HTPC, erről játszom is stb. Win10 legfrissebb update.
A PC HDMI-vel be van dugva a TV-be, ami PCM-re van állítva és optikán küldi a hangot az erősítőnek ami 4.1-et hajt.Namost amikor először felraktam a surroundokat, akkor elkezdtem bizgetni mert nem volt triviális a beállítása, de sikerült végül, azt hiszem hogy letöltöttem a Dolby Access-t, elindítottam a "Dolby Atmos for headphones" trial verzióját, de végül a hangeszköz beállításnál a dolby atmos for home theatre volt kiválasztva (ami elvileg ingyenes a dolby accessben) és azzal ment rendesen, az erősítő jelezte hogy dolby digital jelet kapott.
Most kisebb kihagyás után próbáltam újra surround tartalmat lejátszani és feltűnt, hogy nem megy, és valóban csak stereo jön ki a windowsból, az egyetlen változás ami történt az az, hogy lejárt az atmos headphone trial verziója. Továbbra is engedi kiválasztani a dolby atmost az eszközbeállításokban, nem dob hibát, nem ugrik vissza stereo-ra de mégis csak stereo jelet küld a windows.
Bárkinek bármi tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest