Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi

nagyúr

válasz sad_Vamp #58793 üzenetére

Pedig nagyon kötekedésnek tűnik. Olyan dolgokkal vonsz párhuzamot, amik maximum neked nem fontosak...

Az, hogy az emberek 90%a nem látja a különbséget SD és HD között van valami statisztikád? Hivatalos felmérés? Mert még 62 éves anyám is látja köztük a különbséget, maximum azt mondja, hogy nem prioritás, ha nem elérhető a jobb verzió.

Kb ilyenek voltak a FHD és 4K között is az emberek, hogy jaj hülyeség, baromság, nem látszik.. Aha. Aztán mégis vsak inkább mindenki azt a minőséget keresi.

Reflektälnék az előtti hszodra is
    "úgy érzem, hogy most jön majd a sok bullshit(?) különféle hdr formátumokról és tér audiokról - tényleg szükségesek lennének ezek, ha az embernek csak egy sima TV-je van?) "

Csak kérdezem. Honnan tudod, hogy az eredeti kérdező milyen mélységben akar, milyen tvvel? Honnan tudod, hogy esetleg nem ez a pár hsz nyitva fel a szemét, hogy igenis van SD képminőségen túl világ? Én se tudom, hogy nem ez áll fent, de a kitűnő mélységű szakmai kommentek abszolút témába vágnak, aztán maximum a felét se használja majd a kérdező.

Értem én, hogy neked nem fontos sok minden, de ez egy szakmai fórum és nem az a lényege, hogy megmaradjon minden bejegyzés VHS minőség szintjén.

Új hozzászólás Aktív témák