- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok!
Tegnap lecseréltem a Giga 780G + 4200+ os HTPC konfigot egy ASUS P5N7A-VM + E5200-es párosra. Még most is shock hatás alatt vagyok
, elsőre sikerült minden az átszereléstől Vista telepítésen át a filmnézésig. Pikk-pakk. Riccenés mentes a kép 24p-vel is (nem úgy mint a 780G-vel, vagy akár a 3450-el) és átmegy PCM-ben a 7.1 HD hang. Kár, hogy nem létezett már korábban is ez a chipset, rengeteg szabadidőt, idegeskedést, fórumozást megspóroltam volna. Ezért ajánlanám a többi fórumtársnak is, h fontolja meg ezt a kombót, vagy akár az AMD-s változatát. Nem volt olcsó a lap (27k), de nem bántam meg, minden úgy ment ahogy az vártam. Remélem, hogy jó ideig most nem kell hozzányúlnom a géphez.
Végezetül két link, hátha másnak is segít a tájékozódásban: [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest