- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Megjött a távirányító KATT
Az első, amitől kilettem, hogy fényes fekete az előlapja. Utálom
De a hátulja, ahol a klaviatúra van, az kellemes, matt. Tököm sem érti ezt. Egy távirányító, amit állandóan fogdos az ember, mi a zergesz@rért kell ebből az idióta anyagból legyen? Na mindegy.Van pár funkció, ami nem igazán akar működni, vagy kicsit másképp teszi azt. Pl a hangerő + és - működik, de nem a kodi hangját vezérli, hanem látom a monitoron (az is be van kapcsolva, párhuzamosan a tv-vel), hogy ott állítja a hangot
Power gombra kikapcsolt a számítógépjó volna, ha erre max a kodit kapcsolná be/ki.
Stop gomb nincsenelvitte a cica.
A klaviatúra működik, már amikor. Valamikor érdekes dolgok történnek.
Elvileg csak akkor gépel rendesen, ha az egér funkció is be van kapcsolva, különben a billenytüknek egészen más funkciója van.
Mindezt úgy, hogy én egyáltalán nem szeretném használni a légegeret.
Elvileg infrát is tud. Programozni is lehet, na az sem sikerült még. Letárolja az adott jelet egy adott gombra, de semmi.
A TV gombra kellene váltson az infra/rf funkciók között, de én nem veszek észre semmilyen változást.
Egyelőre több a nyűg ezzel a cuccal, mint az öröm
Ha bárkinek van tippje, hogyan lehetne megszelidíteni ezt a távot, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest