Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Részben igazad van.
De csak egy elemét nem tudja használni, és azt is pénzzé lehet tenni.
A lap megmarad DC-snek.Amúgy meg egy picoPSU-val se biztos, hogy olcsóbban jönne ki, ATX/SFX tápokat meg én is kerülöm, ha van rá mód.
------------------------------------------------------------------------------
Egyébként a merevlemezek is csak felpörgetésükkor van/volt nagyobb felvételük (nem tudom, jelenleg hogy állnak ezen a téren főleg ezek a fogyasztásra kicsit jobban kihegyezett 5400as Green meg Red verziók - és más gyrátók ezekkel egyenértékű darabjai) - ha már használatban vannak, onnantól a 65-ös táp is elég.Asustor AS 3102T (N3050+2GB RAM+2×2TB RED):
"FogyasztásAz AS3102T a két darab 2 TB-os WD RED merevlemezzel felszerelve 13,8 wattot fogyasztott üresjáratban, a merevlemezek lekapcsolásakor pedig 7 watt környékére csökkent ez az érték. Fájlmásolás és/vagy multimédiás tartalmak fogyasztása közben 14-18 watt közötti értékeket mértünk, de maximális terhelés alkalmával sem láttunk 20 wattnál magasabb értéket a műszeren. Kikapcsolt állapotban 0,6 watt volt a fogyasztás."
Ha felpörgetéskor ennél még mindig jelentősen magasabb fogyasztással bírnak, akkor is kérdéses lehet még, mit bír csúcson a táp.
-------------------------------------------------------------------------------Persze, én se kockáztatnék, inkább csak eszmefutattás.
De mindenesetre nem vetném el a DC-s lap ötletét csak azért, mert cserélni kell a tápot.Szerk:
Ezek a RED-ek amúgy se túl éhesek... de egyelőre nem találtam olyan adatot, hogy mennyivel indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- CTO ÚJ Mac Mini M4 AZONNAL 24GB 512GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest