- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
bajnokpityu #36642 üzenetére
De miért lett eleged a linuxból? Én még soha nem találtam szembe magam olyan gonddal, amit vagy ne tudtam volna megoldani, vagy ne segítettek volna azonnal vagy öten.
De szerencsére lehet választani, szóval mindenki azt használ, amit jónak lát és kedvel.Mindkét rendszeren nagyon sokat ügyködtem, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Ha htpc-ről, nas és szerverről van szó, akkor fényévekkel veri a Linux a Wint, apróbb kivételek persze vannak.
Emígy e konkrét esetben a 2GB alig vagy éppen sehogy sem elegendő arra, hogy eldöcögjön a Win, OE alatt pedig pont tökéletes. Az nvidiának emígy is kiváló Linux támogatottsága van, szinte biztos vagyok benne, ha kipróbálja az OE-t és egy kicsit ráérez, nem fog visszamenni winre. És így az AMD cpu sem gond, mert ott van mellette az Nvidia kártya, ami nagyon jól muzsikál.
(#36643) Vikthor
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben, érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest