- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
SUPREME7
üzenetére
Nem a vevő a probléma forrása, a Harmonyval sokkal jobb a "rálátása", ergo a távirányító "szórástere" kicsi. De persze ettől nem macerás a használata.
stickermajom!
Igen, a madVR amire gondolhattál. Én nem használom, de úgy emlékszem azt írták itt a kollégák, hogy bár korlátozottam de J1900-zal is használható. Ennél úgy tudom az erősebb GPU okán valamivel többet bír az AM1 platform.Az USB-s bekapcsolásról annyit tudok, hogy készenlétből működik nálam.
Komolyra fordítva: én mióta HTPC-m van sleep-ből keltem a gépet: gyors és egyszerű. Ha ragaszkodsz a kikapcsolásból ébresztéshez akkor a topikban írtak alapján az a tapasztalat, hogy az Asrock lapjain van ilyen fícsör (legalábbis a Q1900 és az AM1 palettán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Komolyra fordítva: én mióta HTPC-m van sleep-ből keltem a gépet: gyors és egyszerű. Ha ragaszkodsz a kikapcsolásból ébresztéshez akkor a topikban írtak alapján az a tapasztalat, hogy az Asrock lapjain van ilyen fícsör (legalábbis a Q1900 és az AM1 palettán).