-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Itt az alap : [link]
Én egyszer ennek az elődjét (SiS651 chipsettel) használtam erre a célre, ez már azért sokkal jobb. a talpát le lehet venni, és használaható fekve is. Egyszerűen szép, de sajna nincs kijelzője.
-Ha veszel bele egy ASUS Tv káryát és, annak a távirányítóját akár egérként is lehet használni.
- A VGA-ja már az alap játékokhoz elég jó, 800*600-ban szerintem mindent elvisz (TV-n úgy sincs értelme nagyobb felbontást használni.
-Bele egy BT dongle, és akár még SKYPE-t is nyomathatsz vele egy BT-s headsettel.
- van rajta FireWire, miniDV-ről egyből archiválhatsz
- van rajta digitális hang ki
- kártya olvasó
- Q-FAN, a ventije elég csendes, alig forog.
- Hálóba kötve, távolról menedzselhető, még bill és egér sem kell hozzá, de egy vezetéknélküli cucc sem olyan drága már.
- játékvezérlő is létezik már vezeték nélküli
Ez valóban egy projektorral lenne az igazi, én is ezt terveztem, de egy jó projektor, Qva drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest