Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
marcias
üzenetére
Nos, nekem ez egy kicsit a szokásos ''lovon való fordítva ülés'' esete, mert én inkább a használni kívánt funkciók, illetve a képi megjelenítő, illetve a hangrendszer felől közelítenék.
Tehát gondold végig, (1) mire szeretnéd használni a HTPC-t, milyen TV-hez és erősítőhöz kötöd. (Ebből rögtön a kérdés, minek a hangkártya?) (2) Hol lesz a cucc, asszonyfaktor esetleg, bővítési lehetőségek, kinézet, stb. ebből egy csomó minden következik a házra (bár pont a Fusionnal sztem semmi gond nincs...) (3) A funkcióknak melyik front-end szoftver felel meg a legjobban (erről később) és ez milyen op-rendszert kíván? (4) Ez a front-end milyen TV kártyákat támogat, illetve támogatja-e a Fusionban lévő kijelzőt, infravevőt, stb. És akkor (5) ebből az egészből fog következni egy konfigigény, pl. miért kell az alaplapi video mellé plusz videokártya, ezen tartod-e a tartalmakat és ezért kell ekkora HDD, milyen TV kártya, milyen távirányító, bill, stb.
Valahol lejjebb-feljebb írod, hogy a Meedio felülete kicsit ''gagyi''.. Ezek szerint nem találtál a 43db theme-ben olyat, amely tetszett volna és nem gagyi
Ezt elég nehezen hiszem. Pl. szerintem az általam alkalmazottak sem tűnnek annak, pedig nem is a HDTV-képes theme-ket alkalmazom [link] [link].
Itt vannak a theme-k: [link], illetve a továbbiakhoz itt elérhető mind a 366db Meedio plugin [link], valamint ez is egy elég jó honlap [link]. Jó nézelődést
és várjuk a további beszámolóidat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- TCL 32S4K Smart TV Bontatlan új
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt elég nehezen hiszem. Pl. szerintem az általam alkalmazottak sem tűnnek annak, pedig nem is a HDTV-képes theme-ket alkalmazom
és várjuk a további beszámolóidat.