- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy gáz, feldobtam a kérdést, hogy van-e értelme cserélni, szerencsére a többiek kiokosítottak
Úgy voltam vele, hogy ha már a D1 sem elég, akkor baj van. Kell mellé egy 3D képes Egreat, aztán kiderült, hogy a médialejátszók kezdik dobni az iso lejátszást, most már a menü sem fog menni. Eladom a lejátszókat és 55-60"-ig bőven elég lesz egy kisebb Dune. Tapasztalatból mondom, már a 101 is hozta a Smart sorozat kép és hangminőségét, tehát az új 3D modellek is fogják, a kicsik is. Ellenben amit nem tudnak, arra jó lesz egy HTPC, ahogy ezzel látnék el NAS, és csomó egyéb feladatot, ezért kell nekem viszonylag erősebb hardver, jó sok USB bemenettel. Úgyhogy minden valószínűség szerint mindkét oldalt erősíteni fogom
Ha maradéktalanul elégedett leszek a HTPC hangjával (ettől félek egyedül, a képtől nem), akkor mehet a Dune másik helyiségbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest