- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy gáz, feldobtam a kérdést, hogy van-e értelme cserélni, szerencsére a többiek kiokosítottak
Úgy voltam vele, hogy ha már a D1 sem elég, akkor baj van. Kell mellé egy 3D képes Egreat, aztán kiderült, hogy a médialejátszók kezdik dobni az iso lejátszást, most már a menü sem fog menni. Eladom a lejátszókat és 55-60"-ig bőven elég lesz egy kisebb Dune. Tapasztalatból mondom, már a 101 is hozta a Smart sorozat kép és hangminőségét, tehát az új 3D modellek is fogják, a kicsik is. Ellenben amit nem tudnak, arra jó lesz egy HTPC, ahogy ezzel látnék el NAS, és csomó egyéb feladatot, ezért kell nekem viszonylag erősebb hardver, jó sok USB bemenettel. Úgyhogy minden valószínűség szerint mindkét oldalt erősíteni fogom
Ha maradéktalanul elégedett leszek a HTPC hangjával (ettől félek egyedül, a képtől nem), akkor mehet a Dune másik helyiségbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Yettel topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest